En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Fundació Comtal: "Hi ha molta gent que ens coneix i ve a comprar-nos a nosaltres la rosa"

Aquesta setmana volem apropar-vos les iniciatives solidàries relaciones amb Sant Jordi. Per això aquesta setmana El Pitjor del Pitjor es transforma en El millor del…

24 abril 2015

Redacció

Comparteix
Aquesta setmana volem apropar-vos les iniciatives solidàries relaciones amb Sant Jordi. Per això aquesta setmana El Pitjor del Pitjor es transforma en El millor del millor.
Per acabar la setmana hem parlat amb Ainara Garcia, tècnica en comunicació i foundrising de la Fundació Comtal, una entitat que porta 20 anys treballant amb joves i infants sense recursos al barri de Ciutat Vella.
Ahir van sortir al seu barri, davant el Mercat de Santa Caterina, per promocionar la campanya Una rosa és una oportunitat: "Estem molt contents. El mercat estava obert per la tarda i va ser increïble. També hi ha molta gent que ens coneix i ve a comprar-nos a nosaltres la rosa".
Dimecres ha visitat Fórmula Estel l'obra social de Sant Joan de Déu representada per Albert Pérez: "Vendrem roses a l'hospital i unes xapes i uns imans molt bònics que hem estat venent on-line". L'objectiu a Sant Jordi és el mateix que l'Obra fa tot l'any: fer una tasca de sensibilització i captació de fons"
Els podreu trobar el dia de Sant Jordi a l'hospital i a la Rambla de Catalunya 68.
Dimarts ha vingut a RàdioEstel Òscar Zabia, responsable d'aportacions de Projecte Home. La iniciativa roses solidàries busca unir usuaris i families, sensibilitzar i captar fons. El dia de Sant Jordi faran unes parades de roses on intervindrà tota l'entitat, voluntaris, usuaris, famílies i empreses col·laboradores amb roses donades per Original Flor. També s'hi farà tallers de lectura, compta-contes, i aquest any, com a novetat, pastissos de Sant Jordi.
Podreu trobar Projecte Home a:
- Barcelona: Gran Via 204
- Montgat: Plaça de les Mallorquines
- Montcada i Reixac: Fira del llibre
"Sant Jordi és la gran diada de Catalunya i dóna joc per tot el que vulguem". Nosaltres també ho creiem! Animeu-vos a ajudar!
Hem començat la setmana amb Albert Francolí, responsable de Recicla Cultura, una campanya que vol sensibilitzar, promoure la lectura i la cultura, i finançar cursos d’alfabetització en català i castellà per a persones nouvingudes que porta fent 10 anys la Fundació Servei Solidari al barri de El Raval de Barcelona: “Crèiem que s’havia de posar de relleu l’aprenentatge de la llengua com a primer pas per a la inclusió social el dia de Sant Jordi”, explicava Francolí.
Podeu comprar els llibres donats per altres persones durant la setmana a la Rambla del Raval i el dia de Sant Jordi a la parada número 53 de la Rambla de Catalunya.
Escolta l’Albert Francolí (minut 41)

Més actualitat

Sense categoria

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció

RÀDIO ESTEL

TURISME

Ràdio Estel us porta a conèixer el monestir de Poblet i la comarca de la Conca de Barberà

Anunci Twitter Poblet

Aquest divendres 29 de setembre, 'La Caravana' de Ràdio Estel viatjarà fins al monestir de Poblet per fer un programa especial

25 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

Vallejo, torturat pel franquisme, creu que s'investigarà judicialment

Vallejo, torturat pel franquisme, creu que s'investigarà judicialment

El sindicalista denuncia que va ser torturat a la comissaria de Via Laietana als anys 70 i ara la Fiscalia ha acceptat una querella presentada contra sis expolicies

22 setembre 2023

Redacció