En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Fundació Comtal: "Hi ha molta gent que ens coneix i ve a comprar-nos a nosaltres la rosa"

Aquesta setmana volem apropar-vos les iniciatives solidàries relaciones amb Sant Jordi. Per això aquesta setmana El Pitjor del Pitjor es transforma en El millor del…

24 abril 2015

Redacció

Comparteix
Aquesta setmana volem apropar-vos les iniciatives solidàries relaciones amb Sant Jordi. Per això aquesta setmana El Pitjor del Pitjor es transforma en El millor del millor.
Per acabar la setmana hem parlat amb Ainara Garcia, tècnica en comunicació i foundrising de la Fundació Comtal, una entitat que porta 20 anys treballant amb joves i infants sense recursos al barri de Ciutat Vella.
Ahir van sortir al seu barri, davant el Mercat de Santa Caterina, per promocionar la campanya Una rosa és una oportunitat: "Estem molt contents. El mercat estava obert per la tarda i va ser increïble. També hi ha molta gent que ens coneix i ve a comprar-nos a nosaltres la rosa".
Dimecres ha visitat Fórmula Estel l'obra social de Sant Joan de Déu representada per Albert Pérez: "Vendrem roses a l'hospital i unes xapes i uns imans molt bònics que hem estat venent on-line". L'objectiu a Sant Jordi és el mateix que l'Obra fa tot l'any: fer una tasca de sensibilització i captació de fons"
Els podreu trobar el dia de Sant Jordi a l'hospital i a la Rambla de Catalunya 68.
Dimarts ha vingut a RàdioEstel Òscar Zabia, responsable d'aportacions de Projecte Home. La iniciativa roses solidàries busca unir usuaris i families, sensibilitzar i captar fons. El dia de Sant Jordi faran unes parades de roses on intervindrà tota l'entitat, voluntaris, usuaris, famílies i empreses col·laboradores amb roses donades per Original Flor. També s'hi farà tallers de lectura, compta-contes, i aquest any, com a novetat, pastissos de Sant Jordi.
Podreu trobar Projecte Home a:
- Barcelona: Gran Via 204
- Montgat: Plaça de les Mallorquines
- Montcada i Reixac: Fira del llibre
"Sant Jordi és la gran diada de Catalunya i dóna joc per tot el que vulguem". Nosaltres també ho creiem! Animeu-vos a ajudar!
Hem començat la setmana amb Albert Francolí, responsable de Recicla Cultura, una campanya que vol sensibilitzar, promoure la lectura i la cultura, i finançar cursos d’alfabetització en català i castellà per a persones nouvingudes que porta fent 10 anys la Fundació Servei Solidari al barri de El Raval de Barcelona: “Crèiem que s’havia de posar de relleu l’aprenentatge de la llengua com a primer pas per a la inclusió social el dia de Sant Jordi”, explicava Francolí.
Podeu comprar els llibres donats per altres persones durant la setmana a la Rambla del Raval i el dia de Sant Jordi a la parada número 53 de la Rambla de Catalunya.
Escolta l’Albert Francolí (minut 41)

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció