En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Fundació Comtal: "Hi ha molta gent que ens coneix i ve a comprar-nos a nosaltres la rosa"

Aquesta setmana volem apropar-vos les iniciatives solidàries relaciones amb Sant Jordi. Per això aquesta setmana El Pitjor del Pitjor es transforma en El millor del…

24 abril 2015

Redacció

Comparteix
Aquesta setmana volem apropar-vos les iniciatives solidàries relaciones amb Sant Jordi. Per això aquesta setmana El Pitjor del Pitjor es transforma en El millor del millor.
Per acabar la setmana hem parlat amb Ainara Garcia, tècnica en comunicació i foundrising de la Fundació Comtal, una entitat que porta 20 anys treballant amb joves i infants sense recursos al barri de Ciutat Vella.
Ahir van sortir al seu barri, davant el Mercat de Santa Caterina, per promocionar la campanya Una rosa és una oportunitat: "Estem molt contents. El mercat estava obert per la tarda i va ser increïble. També hi ha molta gent que ens coneix i ve a comprar-nos a nosaltres la rosa".
Dimecres ha visitat Fórmula Estel l'obra social de Sant Joan de Déu representada per Albert Pérez: "Vendrem roses a l'hospital i unes xapes i uns imans molt bònics que hem estat venent on-line". L'objectiu a Sant Jordi és el mateix que l'Obra fa tot l'any: fer una tasca de sensibilització i captació de fons"
Els podreu trobar el dia de Sant Jordi a l'hospital i a la Rambla de Catalunya 68.
Dimarts ha vingut a RàdioEstel Òscar Zabia, responsable d'aportacions de Projecte Home. La iniciativa roses solidàries busca unir usuaris i families, sensibilitzar i captar fons. El dia de Sant Jordi faran unes parades de roses on intervindrà tota l'entitat, voluntaris, usuaris, famílies i empreses col·laboradores amb roses donades per Original Flor. També s'hi farà tallers de lectura, compta-contes, i aquest any, com a novetat, pastissos de Sant Jordi.
Podreu trobar Projecte Home a:
- Barcelona: Gran Via 204
- Montgat: Plaça de les Mallorquines
- Montcada i Reixac: Fira del llibre
"Sant Jordi és la gran diada de Catalunya i dóna joc per tot el que vulguem". Nosaltres també ho creiem! Animeu-vos a ajudar!
Hem començat la setmana amb Albert Francolí, responsable de Recicla Cultura, una campanya que vol sensibilitzar, promoure la lectura i la cultura, i finançar cursos d’alfabetització en català i castellà per a persones nouvingudes que porta fent 10 anys la Fundació Servei Solidari al barri de El Raval de Barcelona: “Crèiem que s’havia de posar de relleu l’aprenentatge de la llengua com a primer pas per a la inclusió social el dia de Sant Jordi”, explicava Francolí.
Podeu comprar els llibres donats per altres persones durant la setmana a la Rambla del Raval i el dia de Sant Jordi a la parada número 53 de la Rambla de Catalunya.
Escolta l’Albert Francolí (minut 41)

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció