En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Fundació Comtal: "Hi ha molta gent que ens coneix i ve a comprar-nos a nosaltres la rosa"

Aquesta setmana volem apropar-vos les iniciatives solidàries relaciones amb Sant Jordi. Per això aquesta setmana El Pitjor del Pitjor es transforma en El millor del…

24 abril 2015

Redacció

Comparteix
Aquesta setmana volem apropar-vos les iniciatives solidàries relaciones amb Sant Jordi. Per això aquesta setmana El Pitjor del Pitjor es transforma en El millor del millor.
Per acabar la setmana hem parlat amb Ainara Garcia, tècnica en comunicació i foundrising de la Fundació Comtal, una entitat que porta 20 anys treballant amb joves i infants sense recursos al barri de Ciutat Vella.
Ahir van sortir al seu barri, davant el Mercat de Santa Caterina, per promocionar la campanya Una rosa és una oportunitat: "Estem molt contents. El mercat estava obert per la tarda i va ser increïble. També hi ha molta gent que ens coneix i ve a comprar-nos a nosaltres la rosa".
Dimecres ha visitat Fórmula Estel l'obra social de Sant Joan de Déu representada per Albert Pérez: "Vendrem roses a l'hospital i unes xapes i uns imans molt bònics que hem estat venent on-line". L'objectiu a Sant Jordi és el mateix que l'Obra fa tot l'any: fer una tasca de sensibilització i captació de fons"
Els podreu trobar el dia de Sant Jordi a l'hospital i a la Rambla de Catalunya 68.
Dimarts ha vingut a RàdioEstel Òscar Zabia, responsable d'aportacions de Projecte Home. La iniciativa roses solidàries busca unir usuaris i families, sensibilitzar i captar fons. El dia de Sant Jordi faran unes parades de roses on intervindrà tota l'entitat, voluntaris, usuaris, famílies i empreses col·laboradores amb roses donades per Original Flor. També s'hi farà tallers de lectura, compta-contes, i aquest any, com a novetat, pastissos de Sant Jordi.
Podreu trobar Projecte Home a:
- Barcelona: Gran Via 204
- Montgat: Plaça de les Mallorquines
- Montcada i Reixac: Fira del llibre
"Sant Jordi és la gran diada de Catalunya i dóna joc per tot el que vulguem". Nosaltres també ho creiem! Animeu-vos a ajudar!
Hem començat la setmana amb Albert Francolí, responsable de Recicla Cultura, una campanya que vol sensibilitzar, promoure la lectura i la cultura, i finançar cursos d’alfabetització en català i castellà per a persones nouvingudes que porta fent 10 anys la Fundació Servei Solidari al barri de El Raval de Barcelona: “Crèiem que s’havia de posar de relleu l’aprenentatge de la llengua com a primer pas per a la inclusió social el dia de Sant Jordi”, explicava Francolí.
Podeu comprar els llibres donats per altres persones durant la setmana a la Rambla del Raval i el dia de Sant Jordi a la parada número 53 de la Rambla de Catalunya.
Escolta l’Albert Francolí (minut 41)

Més actualitat

AUDIOS

Sense categoria

"Moltes vides es van quedar a la comissaria de Via Laietana"

"Moltes vides es van quedar a la comissaria de Via Laietana"

El president de l'Associació Catalana d'expresos polítics del Franquisme, Carles Vallejo, celebra que la comissaria de Via Laietana es converteixi en un lloc de memòria

17 abril 2024

Infraestructures

POLÍTICA

Alícia Romero respon a Lluís Mijoler: "L'ampliació de l'aeroport del Prat no ha de venir condicionada pel que pensi un únic municipi"

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, intervé al debat de pressupostos amb Jéssica Albiach al fons | ACN

En una entrevista a Ràdio Estel, la número 2 del PSC a les eleccions catalanes del 12 de maig no veu la proposta d'ERC "una solució" per ampliar l'aeroport del Prat

17 abril 2024

Redacció

Infraestructures

POLÍTICA

Lluís Mijoler: "El govern espanyol fa propostes per a l'aeroport, però encara no he vist Óscar Puente trepitjar el Prat"

Lluís Mijoler, número 2 de Comuns-Sumar el 12M, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

El número 2 dels Comuns-Sumar a les eleccions catalanes del 12 de maig manté que el PSC és un soci prioritari, però aposta per un tripartit a la Generalitat

16 abril 2024

Redacció