En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

Gaspart: "Es van produir una sèrie de fets, per mi injustificables"

Santa Eulàlia plora perquè ja no és la patrona de Barcelona. Això és el que diu la dita popular. I no ha fallat, una altra…

12 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Santa Eulàlia plora perquè ja no és la patrona de Barcelona. Això és el que diu la dita popular. I no ha fallat, una altra vegada la Mercè no perdona a la seva cita amb la pluja, en aquest dilluns 12 de febrer del 2018.
El president del Consorci Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, ha volgut desmarcar la dimissió com a director general de Jordi William Carnes a l'informe d'Intervenció de l'Ajuntament de Barcelona en què apuntava pagaments injustificats fets amb una targeta de crèdit. 
Gaspart, a la 1a hora de la Fórmula Estel, s’ha expressat així: "El senyor Jordi Williams Carnes ja fa mesos que em va dir que es volia plantejar el seu futur (...) A partir d’aquí es van produir una sèrie de fets, per mi injustificables, en el sentit de falta de confiança amb el senyor Jordi Williams, per una sèrie de factures que no tenien justificació, cosa que dintre del què és la promoció és una cosa normal, perquè la promoció és molt activa, i a vegades sobre la marxa hi ha decisions de despeses que després es justifiquen”. 
Gaspart ha continuat dient: “És imprescindible tenir una total i absoluta confiança, que jo la tenia amb el director general, però per part de la part pública [l'Ajuntament de Barcelona], no és que no la tinguéssin, però la van posar en dubte, i per això el sr. Jordi Williams, que estava decidit en anar-se’n, va precipitar la seva sortida". El president de Turisme de Barcelona ha reiterat: “Vull deixar molt clar que, fins que no es demostri el contrari, i no crec que es demostri, l'honorabilitat i la honestedat del senyor Jordi Williams”. 
Aquest dilluns hem conegut el projecte de la Fundació Endesa amb la Fundación Integra Canviant Vides, que consisteix a donar formació a col·lectius en risc d’exclusió social per millorar les seves possibilitats a l’hora de trobar una feina. La segona edició arriba després de l’èxit de la primera, on dels 204 participants, 140 van trobar una feina. Vanessa López, coordinadora de projectes de Fundació Endesa, ha detallat: “Els participants deien que se sentien molt incomplerts, no tenir feina els feia sentir molt vulnerables”. A Canviant vides es fan tallers de com elaborar un currículum, drets laborals, primer dia de feina, gestió dels ingressos…
També hem parlat aquest 12 de febrer del gran concert de la cantant de blues Big Mama que realitzarà aquest divendres, dintre del Festival Contrabaix per commemorar els seus 30 anys artístics. 

- Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel -

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció