En directe

Camins

POLÍTICA

"Podem tenir una ideologia diferent, però el més important és la família"

Els germans Jordi i Dani Pujol es presenten a les eleccions municipals de Torredembarra en llistes diferents

19 maig 2023

Redacció

Comparteix

Dos germans, Jordi i Dani Pujol, es presenten a les eleccions municipals de Torredembarra en llistes diferents. El més gran, Jordi, ocupa el tercer lloc a la llista del Partit Popular. El petit, Dani, és el número set a la candidatura d'Esquerra Republicana.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', els dos han assegurat que "durant els àpats familiars intenten no parlar de política, que és com una norma no escrita" i que ells dos només en parlen "quan van a passejar el gos".

"Només parlem de política quan vam a passejar el gos"

Els germans Pujol asseguren que, tot i tenir una ideologia diferent, el més important sempre és la família. Preguntats sobre si podrien governar amb coalició al municipi, o si hi podrien haver certs pactes municipals entre ERC i PP a Torredembarra, tots dos han coincidit que "no tenen cap impediment en fer pactes, però és complicat perquè des de dalt no s'acabaria d'entendre, tot i que en l'àmbit municipal no passaria res".

Ara bé, "algun acord puntual segur que hi serà", han indicat. Els germans han detallat que és molt més fàcil que els pactes entre partits passin en un poble petit, ja que allà es coneixen des de sempre i tenen un tracte humà. En canvi, diuen, "quan ocupes un número a una llista gran, on no hi ha tracte humà, és més fàcil que prevalgui la ideologia", han conclòs.

Entrevista als germans Dani i Jordi Pujol, que es presenten per ERC i PP a Torredembarra

0:00 / 0:00

Més actualitat

"No crec que cap canvi de govern aturi o no posi en marxa la llei de l’oblit oncològic"

Mostra mèdica

L'Associació contra el Càncer a Barcelona remarca que moltes empreses no adeqüen la reincorporació progressiva a la feina de una persona que ha superat un càncer

5 juny 2023

Redacció

Santi Rodríguez: "El PSC, a part de tenir la presidència del Parlament, hauria de tenir alguna cosa més"

El secretari general del Partit Popular de Catalunya diu que totes aquelles persones de Ciutadans que deixin el partit i vulguin sumar-se al projecte del PP “tenen la porta oberta”

2 juny 2023

Redacció

Carlos Carrizosa: "Ciutadans torna a ser Catalunya i Catalunya ha de tornar a ser el centre del partit"

Carlos Carrizosa

Segons el líder del partit al Parlament, Ciutadans estudia si mantenir l’executiva nacional i la seu del partit a Madrid

1 juny 2023

Redacció