En directe

Sons de la terra

POLÍTICA

"Podem tenir una ideologia diferent, però el més important és la família"

Els germans Jordi i Dani Pujol es presenten a les eleccions municipals de Torredembarra en llistes diferents

19 maig 2023

Redacció

Comparteix

Dos germans, Jordi i Dani Pujol, es presenten a les eleccions municipals de Torredembarra en llistes diferents. El més gran, Jordi, ocupa el tercer lloc a la llista del Partit Popular. El petit, Dani, és el número set a la candidatura d'Esquerra Republicana.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', els dos han assegurat que "durant els àpats familiars intenten no parlar de política, que és com una norma no escrita" i que ells dos només en parlen "quan van a passejar el gos".

"Només parlem de política quan vam a passejar el gos"

Els germans Pujol asseguren que, tot i tenir una ideologia diferent, el més important sempre és la família. Preguntats sobre si podrien governar amb coalició al municipi, o si hi podrien haver certs pactes municipals entre ERC i PP a Torredembarra, tots dos han coincidit que "no tenen cap impediment en fer pactes, però és complicat perquè des de dalt no s'acabaria d'entendre, tot i que en l'àmbit municipal no passaria res".

Ara bé, "algun acord puntual segur que hi serà", han indicat. Els germans han detallat que és molt més fàcil que els pactes entre partits passin en un poble petit, ja que allà es coneixen des de sempre i tenen un tracte humà. En canvi, diuen, "quan ocupes un número a una llista gran, on no hi ha tracte humà, és més fàcil que prevalgui la ideologia", han conclòs.

Entrevista als germans Dani i Jordi Pujol, que es presenten per ERC i PP a Torredembarra

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció