En directe

El diumenge a Montserrat

COMUNICACIÓ

Gran festa d’aniversari de “Catalunya Cristiana” i Ràdio Estel

Àudio de l'acte "El passat dia 27 de novembre, vàrem celebrar la tercera edició de La Nit, aquesta gran vetllada cívica i diocesana de Catalunya Cristiana, Ràdio…

28 novembre 2014

Carme

Comparteix

Àudio de l'acte

"El passat dia 27 de novembre, vàrem celebrar la tercera edició de La Nit, aquesta gran vetllada cívica i diocesana de Catalunya Cristiana, Ràdio Estel i el Club+Amic.Als responsables del CCIB, als voluntaris, als treballadors d'ambdós mitjans, als col·laboradors, als assistents i als qui us hi vau sumar generosament des de la fila zero, moltes i moltes gràcies. La vostra participació i la vostra generositat ens encoratjen a continuar endavant sempre al vostre servei. Que la comunicació sigui un mitjà propici per a la comunió. Gràcies!"

Més de mig miler de persones es van aplegar en el sopar de la 3a edició de la Nit de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, celebrat al Centre de Convencions Internacional (CCIB) de Barcelona. Va ser una edició especial d'aquest sopar a benefici dels nostres mitjans ja que coincidia amb la celebració d’aniversari dels 20 anys de Ràdio Estel i dels 35 anys de Catalunya Cristiana. Per això no van faltar ni el pastís d’aniversari ni totes les paraules de felicitació i d’encoratjament de les persones que van participar al sopar. En el brindis d’aniversari, l’actual director de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, va tenir un record emocionat pel qui fou bisbe auxiliar de Barcelona, Joan Carrera, “que tant va creure en els nostres mitjans”

Puntualment, a les 20.35 h les portes del CCIB es van obrir per rebre els assistents a l’acte. Hi havia una àmplia representació del món social, cultural, polític i religiós de Catalunya. El sopar, com cada any, va ser presidit per l’arquebisbe de Barcelona i president del patronat de les dues fundacions, el cardenal Lluís Martínez Sistach. Tot just acabava d’aterrar procedent de Roma, on havia estat rebut en audiència privada pel papa Francesc com a clausura del Congrés de Pastoral de les Grans Ciutats, però això no va ser impediment perquè presidís el sopar. Insistentment, el cardenal Lluís Martínez Sistach va recordar la importància d’aquests dos mitjans de comunicació per a l’evangelització, també per a la pastoral de les grans ciutats, i va demanar suport material perquè puguin tirar endavant, així com l’acompanyament i l’afecte tant de particulars com d’institucions.

La resta de parlaments van anar a càrrec dels representants polítics. Així, en les seves intervencions, tant els consellers de la Generalitat Felip Puig i Ramon Espadaler, com la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, van felicitar Ràdio Estel i Catalunya Cristiana per la seva llarga trajectòria. Van coincidir a destacar la importància de comptar amb uns mitjans com Ràdio Estel i Catalunya Cristiana a l’hora de transmetre valors, ètica, espiritualitat i catalanitat. “Els valors del cristianisme són més necessaris que mai”, va destacar Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació, mentre que Núria de Gispert va instar el conjunt de la societat a “sumar tots per tenir el país que volem”. De la seva banda, Ramon Espadaler, conseller d’Interior, va afegir que Catalunya Cristiana i Ràdio Estel “aporten reflexió en un moment transcendent per al país”.

La 3a Nit de Ràdio Estel va ser novament un gran èxit, tant per la capacitat de convocatòria, com per l’organització. Va comptar amb uns presentadors de luxe, com són Francesc Rosaura, director de Signes dels Temps de TV3, i Mercè Raga, periodista de Ràdio Estel. A això cal afegir-hi les actuacions musicals del tenor Roger Padullés, de Marina Rossell i dels cantants lírics Laia Camps i Joan Martínez Colàs.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció