En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

"Hi ha gran distància entre informes de Guàrdia Civil i realitat"

Aquest dimarts es va preestrenar el documental 20S, dirigit per Jaume Roures, que parla de la intensa jornada de la manifestació davant de la Conselleria…

27 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts es va preestrenar el documental 20S, dirigit per Jaume Roures, que parla de la intensa jornada de la manifestació davant de la Conselleria d’Economia, documental que podran veure a TV3 aquest dijous. A la preestrena hi van assistir personalitats i autoritats com l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, o el president del Parlament, Roger Torrent, així com les dones de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart acusats de rebel·lió precisament pels fets d’aquella jornada. 
Hem parlat del documental a la Fórmula Estel amb el seu guionista, Lluís Arcarazo: “L’equip que va fer el documental sobre 1 d’octubre, vam pensar que el 20 de setembre era una data realment clau dins del procés, la data que porta als Jordis a presó”, ha narrat Arcarazo, que ha afegit: “Hi havia una gran distància entre el que posaven aquells papers [informes Guàrdia Civil] i el que va passar en realitat. Vam decidir intentar reconstruir fil per randa tot el què va ser el dia 20, i la matinada del 21”.
En la primera hora de la Fórmula Estel hem analitzat el diàleg que s’espera els propers dies entre Pedro Sánchez i Quim Torra. Xavier Torrens, professor de ciència política de la Universitat de Barcelona, s’ha preguntat què pot significar “passar pàgina de l’1 d’octubre”, tal com va dir el president del govern espanyol. Entre “oblidar-ho tot” i “no deixar-les en l’oblit, sinó per avançar en la lectura del llibre”
Per últim hem parlat sobre l’equiparació en els permisos de maternitat i paternitat amb Olga Ortiz, advocada matrimonial i penal i Màster en dret familiar. 

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció