En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Indira Ferrer, soprano: "Els oïents només han estar disposats a escoltar i a passar-ho bé!"

La soprano Indira Ferrer ha presentat aquest dimarts a la Fórmula Estel el concert Entre dos mars, un viatge entre Cuba i Catalunya, que es…

3 març 2015

Comparteix
La soprano Indira Ferrer ha presentat aquest dimarts a la Fórmula Estel el concert Entre dos mars, un viatge entre Cuba i Catalunya, que es representarà diumenge 8 de març al Casino L'Aliança del Poblenou.
RàdioEstel us convida a anar-hi sortejant 5 entrades dobles. Els passis tenen un preu de 5 euros per despeses d’expedició. Indira Ferrer us anima a acompanyar-la: “Només han de decidir-se, sortir de casa seva i estar disposats a escoltar i a passar-ho bé!”.
La soprano actua al costat del compositor i pianista Antoni Mas: “Ho fa fàcil tot: deixa parlar molt bé al cantant, l’acompanya, l’embolcalla. En el repertori la seva figura és cabdal, perquè totes les havaneres populars han estat arrengades per a veu lírica, per a mi. Cançons com La Rosina la sents d’una manera completament diferent. És el que fa curiós tot aquest viatge”.
Amics de RàdioEstel, aneu a veure en viu aquest espectacle! Teniu temps per participar en el sorteig fins divendres a les 8h. A les 9h direm els guanyadors a la Fórmula Estel.
Escolta l'entrevista a Indira Ferrer (minut 33'00'')

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció