En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

Indira Ferrer, soprano: "Els oïents només han estar disposats a escoltar i a passar-ho bé!"

La soprano Indira Ferrer ha presentat aquest dimarts a la Fórmula Estel el concert Entre dos mars, un viatge entre Cuba i Catalunya, que es…

3 març 2015

Comparteix
La soprano Indira Ferrer ha presentat aquest dimarts a la Fórmula Estel el concert Entre dos mars, un viatge entre Cuba i Catalunya, que es representarà diumenge 8 de març al Casino L'Aliança del Poblenou.
RàdioEstel us convida a anar-hi sortejant 5 entrades dobles. Els passis tenen un preu de 5 euros per despeses d’expedició. Indira Ferrer us anima a acompanyar-la: “Només han de decidir-se, sortir de casa seva i estar disposats a escoltar i a passar-ho bé!”.
La soprano actua al costat del compositor i pianista Antoni Mas: “Ho fa fàcil tot: deixa parlar molt bé al cantant, l’acompanya, l’embolcalla. En el repertori la seva figura és cabdal, perquè totes les havaneres populars han estat arrengades per a veu lírica, per a mi. Cançons com La Rosina la sents d’una manera completament diferent. És el que fa curiós tot aquest viatge”.
Amics de RàdioEstel, aneu a veure en viu aquest espectacle! Teniu temps per participar en el sorteig fins divendres a les 8h. A les 9h direm els guanyadors a la Fórmula Estel.
Escolta l'entrevista a Indira Ferrer (minut 33'00'')

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024