En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Indira Ferrer, soprano: "Els oïents només han estar disposats a escoltar i a passar-ho bé!"

La soprano Indira Ferrer ha presentat aquest dimarts a la Fórmula Estel el concert Entre dos mars, un viatge entre Cuba i Catalunya, que es…

3 març 2015

Comparteix
La soprano Indira Ferrer ha presentat aquest dimarts a la Fórmula Estel el concert Entre dos mars, un viatge entre Cuba i Catalunya, que es representarà diumenge 8 de març al Casino L'Aliança del Poblenou.
RàdioEstel us convida a anar-hi sortejant 5 entrades dobles. Els passis tenen un preu de 5 euros per despeses d’expedició. Indira Ferrer us anima a acompanyar-la: “Només han de decidir-se, sortir de casa seva i estar disposats a escoltar i a passar-ho bé!”.
La soprano actua al costat del compositor i pianista Antoni Mas: “Ho fa fàcil tot: deixa parlar molt bé al cantant, l’acompanya, l’embolcalla. En el repertori la seva figura és cabdal, perquè totes les havaneres populars han estat arrengades per a veu lírica, per a mi. Cançons com La Rosina la sents d’una manera completament diferent. És el que fa curiós tot aquest viatge”.
Amics de RàdioEstel, aneu a veure en viu aquest espectacle! Teniu temps per participar en el sorteig fins divendres a les 8h. A les 9h direm els guanyadors a la Fórmula Estel.
Escolta l'entrevista a Indira Ferrer (minut 33'00'')

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció