En directe

La Caravana

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Intencions de pregària en commemoració dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

L’arquebisbede Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha demanat a través d’un comunicatque el 17 d’agost totes les esglésies de l’arxidiòcesi incorporin a la pregàriadels…

1 agost 2018

Redacció

Comparteix

L’arquebisbede Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha demanat a través d’un comunicatque el 17 d’agost totes les esglésies de l’arxidiòcesi incorporin a la pregàriadels fidels una oració per recordar les víctimes i afectats dels atemptats deBarcelona i Cambrils.

Aquestesintencions de pregària, tal com explica el cardenal, serviran per commemorar el1r aniversari dels atacs, que van deixar 16 morts i més de 150 ferits. En lamateixa nota es mostra el contingut íntegre de la pregària proposada per a totsels diocesans i diocesanes:

«Enacomplir-se el primer aniversari dels atemptats terroristes de Barcelona iCambrils preguem avui per tots els afectats. Pels difunts, pels ferits, pelsfamiliars i amics, i pels membres dels cossos de seguretat, bombers i serveissanitaris, que continuïn sempre desenvolupant la seva tasca amb voluntat deservei a la societat. Preguem al Senyor.

Preguemper tots aquells que, arreu del món, causen el terror amb atemptats i guerres.Preguem perquè converteixin els seus pensaments i accions en camins de pau idiàleg. Preguem al Senyor.»

Aquestaserà només una de les iniciatives que es faran el 17 d’agost per recordar totsels afectats dels atemptats, ja que aquest mateix dia també hi ha prevista unamanifestació multitudinària a favor de la pau i dels drets humans a la plaçaCatalunya.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció