En directe

Cocodril Club

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Intencions de pregària en commemoració dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

L’arquebisbede Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha demanat a través d’un comunicatque el 17 d’agost totes les esglésies de l’arxidiòcesi incorporin a la pregàriadels…

1 agost 2018

Redacció

Comparteix

L’arquebisbede Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha demanat a través d’un comunicatque el 17 d’agost totes les esglésies de l’arxidiòcesi incorporin a la pregàriadels fidels una oració per recordar les víctimes i afectats dels atemptats deBarcelona i Cambrils.

Aquestesintencions de pregària, tal com explica el cardenal, serviran per commemorar el1r aniversari dels atacs, que van deixar 16 morts i més de 150 ferits. En lamateixa nota es mostra el contingut íntegre de la pregària proposada per a totsels diocesans i diocesanes:

«Enacomplir-se el primer aniversari dels atemptats terroristes de Barcelona iCambrils preguem avui per tots els afectats. Pels difunts, pels ferits, pelsfamiliars i amics, i pels membres dels cossos de seguretat, bombers i serveissanitaris, que continuïn sempre desenvolupant la seva tasca amb voluntat deservei a la societat. Preguem al Senyor.

Preguemper tots aquells que, arreu del món, causen el terror amb atemptats i guerres.Preguem perquè converteixin els seus pensaments i accions en camins de pau idiàleg. Preguem al Senyor.»

Aquestaserà només una de les iniciatives que es faran el 17 d’agost per recordar totsels afectats dels atemptats, ja que aquest mateix dia també hi ha prevista unamanifestació multitudinària a favor de la pau i dels drets humans a la plaçaCatalunya.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció