En directe

Vespres

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Intencions de pregària en commemoració dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

L’arquebisbede Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha demanat a través d’un comunicatque el 17 d’agost totes les esglésies de l’arxidiòcesi incorporin a la pregàriadels…

1 agost 2018

Redacció

Comparteix

L’arquebisbede Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha demanat a través d’un comunicatque el 17 d’agost totes les esglésies de l’arxidiòcesi incorporin a la pregàriadels fidels una oració per recordar les víctimes i afectats dels atemptats deBarcelona i Cambrils.

Aquestesintencions de pregària, tal com explica el cardenal, serviran per commemorar el1r aniversari dels atacs, que van deixar 16 morts i més de 150 ferits. En lamateixa nota es mostra el contingut íntegre de la pregària proposada per a totsels diocesans i diocesanes:

«Enacomplir-se el primer aniversari dels atemptats terroristes de Barcelona iCambrils preguem avui per tots els afectats. Pels difunts, pels ferits, pelsfamiliars i amics, i pels membres dels cossos de seguretat, bombers i serveissanitaris, que continuïn sempre desenvolupant la seva tasca amb voluntat deservei a la societat. Preguem al Senyor.

Preguemper tots aquells que, arreu del món, causen el terror amb atemptats i guerres.Preguem perquè converteixin els seus pensaments i accions en camins de pau idiàleg. Preguem al Senyor.»

Aquestaserà només una de les iniciatives que es faran el 17 d’agost per recordar totsels afectats dels atemptats, ja que aquest mateix dia també hi ha prevista unamanifestació multitudinària a favor de la pau i dels drets humans a la plaçaCatalunya.

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció