En directe

El Rosari

ACTUALITAT

Itàlia protagonista d'aquest dijous amb la música de Nicola di Bari

Nicola di Bari serà l'artista protagonista de la Fórmula Estel d'aquest dijous 29 de setembre. Michele Scommegna nascut a Zapponeta, província de Foggia, Pulla, un 29…

28 setembre 2016

David García

Comparteix

Nicola di Bari serà l'artista protagonista de la Fórmula Estel d'aquest dijous 29 de setembre. Michele Scommegna nascut a Zapponeta, província de Foggia, Pulla, un 29 setembre de 1940 i més conegut pel seu nom artístic Nicola di Bari, és un cantant italià. Va guanyar el Festival de San Remo en els anys 1971 i 1972. En les seves cançons es troba sovint el tema de l'emigració i el sentiment de gran inclinació a la terra natal, la regió meridional de la Pulla, i a la vida dels camps, amb crides a la campinya i als seus colors. Una de les peces que ell va compondre, Zapponeta, està dedicada a la seva ciutat natal; un altre títol seu molt conegut és 'País'.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció