En directe

Fórmula Estel

AVUI ÉS FESTA

"Joan Armengol, premiat", un nou espai de 'l'Avui és festa', de Mn. Jaume Aymar a Ràdio Estel

Joan Armengol, premiat Déu vos guard, amigues i amics, avui és festa . Joan Armengol, amic i col·laborador durant molts anys de Ràdio Estel, rebrà…

21 novembre 2020

Comparteix
Joan Armengol, premiat
Déu vos guard, amigues i amics, avui és festa .
Joan Armengol, amic i col·laborador durant molts anys de Ràdio Estel, rebrà avui el Premi d’Honor Ciutat d’Igualada, la seva vila nadiua. En Joan té una dilatada trajectòria en el món radiofònic. Ha entrevistat gairebé tots els personatges destacats del segle XX en tots els àmbits: Fidel Castro, Franco, els Beatles, Claudia Cardinale, Ella Fitzgerald, Salvador Dalí, Pau Casals, Josep Pla, Josep Tarradellas, i una llarga llista que va continuar a la nostra emissora, molts anys, amb el programa “Amb llum pròpia”. Amb la seva veu característica, ben preparat i sempre respectuós amb els entrevistats, Armengol és un referent dins del periodisme català. La seva vocació periodística va néixer de petit, essent escolà, perquè llegia bé a missa. Va començar a fer ràdio als setze anys. 
Ara en té 86 i no assistirà a l'acte, però es projectarà un audiovisual de la seves vivències professionals amb les fotografies d’algunes de les personalitats que ha anat entrevistant en el decurs d’aquests anys.
L’enhorabona, Joan Armengol!
Que tingueu una bona festa.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció