En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Joan #BonaNit: "Aniré als afores de la presó fins que surtin"

Segur, segur, que si et dic que hi ha un jove que cada nit es presenta als afores del centre penitenciari de Lledoners a dir…

8 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Segur, segur, que si et dic que hi ha un jove que cada nit es presenta als afores del centre penitenciari de Lledoners a dir bona nit als presos independentistes... saps de qui parlem... Joan Bonanit, un jove anònim de 23 anys:
“Quan es va acabar la concentració del 4 de juliol vaig anar a la part del darrera, vaig començar a cridar consignes independentistes i de llibertat, i vaig veure que els presos em responien. I vaig decidir venir jo cada dia”. Joan Bonanit ha afegit: “Portaré 128 nits, plogui, faci vent, vingui un huracà o el que sigui. Aniré als afores de la presó fins que surtin”
"És un canvi de 180º"
Aquest dijous en el programa A Primera Hora també hem parlat de l’impost lligat a les hipoteques amb Benja Anglès, professor de dret financer i tributari de la UOC: “És un canvi de 180º però no hi haurà efectes retroactius, i donarà temps als bancs d’incorporar aquest nou cost dins de les factures”.
Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana per saber les novetats que ens porta el darrer número del setmanari.
Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció