En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

Joan #BonaNit: "Aniré als afores de la presó fins que surtin"

Segur, segur, que si et dic que hi ha un jove que cada nit es presenta als afores del centre penitenciari de Lledoners a dir…

8 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Segur, segur, que si et dic que hi ha un jove que cada nit es presenta als afores del centre penitenciari de Lledoners a dir bona nit als presos independentistes... saps de qui parlem... Joan Bonanit, un jove anònim de 23 anys:
“Quan es va acabar la concentració del 4 de juliol vaig anar a la part del darrera, vaig començar a cridar consignes independentistes i de llibertat, i vaig veure que els presos em responien. I vaig decidir venir jo cada dia”. Joan Bonanit ha afegit: “Portaré 128 nits, plogui, faci vent, vingui un huracà o el que sigui. Aniré als afores de la presó fins que surtin”
"És un canvi de 180º"
Aquest dijous en el programa A Primera Hora també hem parlat de l’impost lligat a les hipoteques amb Benja Anglès, professor de dret financer i tributari de la UOC: “És un canvi de 180º però no hi haurà efectes retroactius, i donarà temps als bancs d’incorporar aquest nou cost dins de les factures”.
Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana per saber les novetats que ens porta el darrer número del setmanari.
Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció