En directe

La Caravana

AUDIOS

Joan Pera: "Home Woody, m'estàs arruïnant"

Això és el que va dir Joan Pera a Woody Allen quan va anar a Nova York a gravar l'escena final del documental "Amb tots costès, Joan Pera"

28 setembre 2023

Comparteix
Joan Pera

La trobada amb el director novaiorquès no va durar més de 10 minuts. En aquest temps, Joan Pera assegura que va esbroncar afectuosament a Allen perquè ja no feia pel·lícules on hi sortia i, per tant, l'actor català ja no el podia doblar. Mentre ells dos parlaven, els familiars de Pera estaven amagats darrere dels arbres de Central Park perquè Allen no volia veure ningú, més enllà del còmic català i el càmera que els havia de gravat.

En una conversa al programa Fabricació Pròpia, repassem amb Pera la seva trajectòria i el seu amor pel teatre en una entrevista plena d'anècdotes divertides que fan somriure a qualsevol.

Entrevista a l'actor Joan Pera

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció