En directe

La Caravana

Sense categoria

Jordi González: "La gent només és fidel al seu perfum i a la seva emissora de ràdio"

El 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio, per a molts, el mitjà de comunicació més actiu, immediat i fidel que existeix

13 febrer 2023

Redacció

Comparteix

El programa 'El Matí a Ràdio Estel' ha organitzat una tertúlia per reivindicar el present i el futur de la ràdio amb persones que han sumat en aquest mitjà i han ajudat que la ràdio continuï sent vital per a molta gent. Per a Jordi González, que ha estat director i presentador de diversos programes, la ràdio "és un mitjà que sempre sobreviurà, perquè la gent li és fidel com li és fidel al seu perfum o a la seva marca de cigarretes".

Segons Elisenda Roca, amb més de 40 anys d'experiència en aquest mitjà, "la ràdio té molt bona salut i et permet fer coses que la imatge t'impedeix fer".

Elisenda Roca: "La ràdio té molt bona salut i et permet fer coses que la imatge t'impedeix fer"

Per a Jofre Llombart, subdirector de Rac1 i Rac105 del 2019 al 2022, "la ràdio ha sobreviscut a tots aquells obstacles que se li han anat posant per davant i ho seguirà fent tal i com s'ha adaptat a la televisió, a internet i a les xarxes socials".

Jofre Llombart: "La ràdio sobreviurà a tots els obstacles"

El director de Ràdio Estel, Toni Hervás, ha destacat la importància d'adaptar-se als nous canals i que els mitjans siguin multiplataforma.

Toni Hervás: "És important adaptar-se als nous canals i que els mitjans siguin multiplataforma

Pel director de Catalunya Ràdio del 1995 al 2002, Joan Maria Clavaguera, el futur del mitjà està garantit perquè ha sabut innovar-se. Clavaguera ha dit que "la ràdio ha tingut una capacitat extraordinària de regenerar-se com a producte al llarg de la història".

Joan M. Clavaguera: "La ràdio ha tingut una capacitat extraordinària de regenerar-se com a producte al llarg de la història".

RECUPERA TODA LA CONVERSA SOBRE LA RÀDIO AQUÍ:

La tertúlia que commora el Dia Mundial de la Ràdio a Ràdio Estel

0:00 / 0:00

Més actualitat

Infraestructures

POLÍTICA

Lluís Mijoler: "El govern espanyol fa propostes per a l'aeroport, però encara no he vist Óscar Puente trepitjar el Prat"

Lluís Mijoler, número 2 de Comuns-Sumar el 12M, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el número 2 dels Comuns-Sumar a les eleccions catalanes del 12 de maig manté que el PSC és un soci prioritari, però aposta per un tripartit a la Generalitat

16 abril 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

SOCIETAT

CONFAVC: "Catalunya està a les beceroles amb la retirada de l'amiant"

Peces d'amiant d'un edifici de Badia del Vallès | ACN

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya, Jordi Giró, lamenta que només 35 municipis catalans tinguin un cens d'amiant

15 abril 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Quim Llisorgas: "Finalment, tots arribarem a tenir una discapacitat"

L'actor Quim Llisorgas a Ràdio Estel

Quim Llisorgas, conegut pel seu paper d'Hèctor a la sèrie 'Com si fos ahir' de 3Cat, explica a 'La Caravana' com ha aconseguit ser actor amb la síndrome de Joubert

12 abril 2024

Redacció