En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

Jordi González: "La gent només és fidel al seu perfum i a la seva emissora de ràdio"

El 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio, per a molts, el mitjà de comunicació més actiu, immediat i fidel que existeix

13 febrer 2023

Redacció

Comparteix

El programa 'El Matí a Ràdio Estel' ha organitzat una tertúlia per reivindicar el present i el futur de la ràdio amb persones que han sumat en aquest mitjà i han ajudat que la ràdio continuï sent vital per a molta gent. Per a Jordi González, que ha estat director i presentador de diversos programes, la ràdio "és un mitjà que sempre sobreviurà, perquè la gent li és fidel com li és fidel al seu perfum o a la seva marca de cigarretes".

Segons Elisenda Roca, amb més de 40 anys d'experiència en aquest mitjà, "la ràdio té molt bona salut i et permet fer coses que la imatge t'impedeix fer".

Elisenda Roca: "La ràdio té molt bona salut i et permet fer coses que la imatge t'impedeix fer"

Per a Jofre Llombart, subdirector de Rac1 i Rac105 del 2019 al 2022, "la ràdio ha sobreviscut a tots aquells obstacles que se li han anat posant per davant i ho seguirà fent tal i com s'ha adaptat a la televisió, a internet i a les xarxes socials".

Jofre Llombart: "La ràdio sobreviurà a tots els obstacles"

El director de Ràdio Estel, Toni Hervás, ha destacat la importància d'adaptar-se als nous canals i que els mitjans siguin multiplataforma.

Toni Hervás: "És important adaptar-se als nous canals i que els mitjans siguin multiplataforma

Pel director de Catalunya Ràdio del 1995 al 2002, Joan Maria Clavaguera, el futur del mitjà està garantit perquè ha sabut innovar-se. Clavaguera ha dit que "la ràdio ha tingut una capacitat extraordinària de regenerar-se com a producte al llarg de la història".

Joan M. Clavaguera: "La ràdio ha tingut una capacitat extraordinària de regenerar-se com a producte al llarg de la història".

RECUPERA TODA LA CONVERSA SOBRE LA RÀDIO AQUÍ:

La tertúlia que commora el Dia Mundial de la Ràdio a Ràdio Estel

0:00 / 0:00

Més actualitat

"El PP s'està posant de cantó quan es planteja l'abstenció a la moció de censura de VOX"

Ramón Tamames i Santiago Abascal, en un escó del Congrés dels Diputats

Joan Mena considera que la ultradreta no és capaç de generar cap alternativa, una demostració que estan fora de la realitat

22 març 2023

Redacció

"VOX només busca fer espectacle i denigrar les institucions amb la moció de censura"

José Zaragoza, en el Congreso.

El diputat del PSC José Zaragoza creu que l'abstenció del PP a la moció contra Pedro Sánchez posa "en evidència" que Feijóo "no descarta governar amb VOX"

21 març 2023

Redacció

'Tot sardana' guanya el Premi Capital de la Sardana

Gerard Carrión fent el 'Tot Sardana' al Teatre la Faràndula de Sabadell.

L'espai, emès els diumenges de 9 a 10 h a Ràdio Estel, arribarà aviat a la fita dels 1.500 programes

20 març 2023

Redacció