En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Jordi Savall és el plat fort": Ramon Ferrer, director artístic del Festival de Música Religiosa de Vic

La XI edició del Festival BBVA de Música Religiosa de Vic se celebrarà del 28 de març al 31 de maig en diversos espais de…

27 març 2015

Redacció

Comparteix
La XI edició del Festival BBVA de Música Religiosa de Vic se celebrarà del 28 de març al 31 de maig en diversos espais de culte i al teatre l'Atlàntida. Hem parlat aquest divendres a RàdioEstel amb Ramon Ferrer, director artístic del Festival i cap de programació del centre d’Arts Escèniques l’Atlàntida.
Jordi Savall és el plat fort, és un artista reconegudíssim arreu del món. I aquí farà una estrena d’una producció, Dixit Dominus”, ens ha explicat Ramon Ferrer. La majoria de concerts es representaran a l’Atlàntic: “Tota la gent que ha passat, de renom internacional, han quedat encantats de l’acústica”.
L’Atlàntica és un edifici molt modern, inaugurat fa 5 anys: “Respecta molt el concepte urbanístic de Vic i fa una aposta de modernitat”, ha detallat el seu cap de programació, que ha recordat d’on ve el Festival de Música Religiosa de Vic: “Va néixer de la comissió de cultura de les parròquies. Des de fa 3 anys, amb l’Atlàntica, hem pogut portar figures internacionals que fins el moment no ho podíem fer”

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció