En directe

X Trobada mundial de les famílies

RÀDIO ESTEL

"Jordi Savall és el plat fort": Ramon Ferrer, director artístic del Festival de Música Religiosa de Vic

La XI edició del Festival BBVA de Música Religiosa de Vic se celebrarà del 28 de març al 31 de maig en diversos espais de…

27 març 2015

Redacció

Comparteix
La XI edició del Festival BBVA de Música Religiosa de Vic se celebrarà del 28 de març al 31 de maig en diversos espais de culte i al teatre l'Atlàntida. Hem parlat aquest divendres a RàdioEstel amb Ramon Ferrer, director artístic del Festival i cap de programació del centre d’Arts Escèniques l’Atlàntida.
Jordi Savall és el plat fort, és un artista reconegudíssim arreu del món. I aquí farà una estrena d’una producció, Dixit Dominus”, ens ha explicat Ramon Ferrer. La majoria de concerts es representaran a l’Atlàntic: “Tota la gent que ha passat, de renom internacional, han quedat encantats de l’acústica”.
L’Atlàntica és un edifici molt modern, inaugurat fa 5 anys: “Respecta molt el concepte urbanístic de Vic i fa una aposta de modernitat”, ha detallat el seu cap de programació, que ha recordat d’on ve el Festival de Música Religiosa de Vic: “Va néixer de la comissió de cultura de les parròquies. Des de fa 3 anys, amb l’Atlàntica, hem pogut portar figures internacionals que fins el moment no ho podíem fer”

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció