En directe

Fórmula Estel

ECONOMIA I FINANCES

Josep Ginesta: "El projecte de la B-40 s’ha d’adaptar a la nova realitat i al progrés sostenible"

El secretari general de PIMEC lamenta que les dificultats per tirar endavant el projecte bloquegin l'acord de pressupostos i, per tant, aturin el país

24 gener 2023

Redacció

Comparteix

Foment del Treball, Pimec, Comissions Obreres i UGT urgeixen als partits a arribar a un acord pels pressupostos i apel·len a la responsabilitat. En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', el secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, ha allargat la mà als partits per aprovar els nous comptes i ha insistit que el país no pot quedar aturat gaire més temps. "El projecte de la B-40 s'ha d'adaptar a la nova realitat, sense fer invents a curt termini i amb elements que el facin més adaptable a la sostenibilitat".

Una part de la B-40

Ginesta també s'ha referit a l'important dèficit d'infraestructures que pateix Catalunya, i que un dia s'insisteixi en la necessitat d'invertir en infraestructures i un altre dia en que ens fan nosa si ens acaben afectant negativament. "Aquests pressupostos porten un sostre d'inversió de gairebé 3.500 milions d'euros i s'han de destinar en recursos que siguin extraordinàriament necessaris pel nostre país", ha sentenciat el secretari general de Pimec.

Entrevista a Josep Ginesta, secretari general de PIMEC

0:00 / 0:00

Més actualitat

SINDICATS

CCOO acusa la patronal de bloquejar el pacte de rendes i l’acord pel Salari Mínim Interprofessional

Javier Pacheco, secretari general de Comissions Obreres de Catalunya, als estudis de Ràdio Estel

El secretari general a Catalunya, Javier Pacheco, subratlla que "el problema no és econòmic, sinó el posicionament polític de la patronal"

22 desembre 2022

Redacció