En directe

Escola de família

POLÍTICA

Josep Maria Cervera: "Treballarem fins al dia 30 per tenir una amnistia integral"

El portaveu de Junts per Catalunya a la comissió de Justícia del Congrés dels Diputats titlla "d'aberració jurídica" que el jutge Garcia Castellón consideri terrorisme la causa de Tsunami Democràtic

26 gener 2024

Redacció

Comparteix

El portaveu de Junts per Catalunya a la comissió de Justícia del Congrés dels Diputats, Josep Maria Cervera, ha defensat en una entrevista al programa La Caravana que el partit treballarà per "millorar" la llei d'amnistia i que ho farà "fins al dia 30 per tenir una amnistia integral" perquè "ningú es quedi fora".

Josep M. Cervera, a la dreta, amb altres diputats de Junts al Congrés, en una imatge d'arxiu | EFE
Josep M. Cervera, a la dreta, amb altres diputats de Junts al Congrés, en una imatge d'arxiu | EFE

Josep Maria Cervera, sobre la llei d'amnistia

A Ràdio Estel, Cervera ha criticat que el jutge Garcia Castellón imputi per terrorisme la causa de Tsunami Democràtic. "Tractar l'independentisme català com a terrorisme és una aberració jurídica i entenem que aquesta llei hauria de poder revertir-ho", ha sentenciat. Cervera ha recordat que Espanya és un estat "que sap molt bé què és el terrorisme", i ha anomenat la banda terrorista ETA i els atemptats de Madrid i Barcelona per part del jihadisme.

Cervera no ha volgut entrar a valorar el detall de les negociacions amb el Partit Socialista. Considera que les converses s'estan fent amb rigor i discreció i el que interessa a la formació "és que es vegin els resultats". El portaveu ha avançat que aquest serà el modus operandi durant tota la negociació sobre la llei d'amnistia.

Josep Maria Cervera: "Treballarem fins al dia 30 per tenir una amnistia integral"

0:00 / 0:00

Més actualitat

JUSTÍCIA

POLÍTICA

Robert Manrique (UAVAT): "Terrorisme és tot allò que a un jutge no agradi"

Robert Manrique, assessor de la Unitat d'Atenció i Valoració d'Afectats per Terrorisme (UAVAT)

L'exassessor de la Unitat d'Atenció i Valoració d'Afectats per Terrorisme (UAVAT) i víctima de l'atemptat d'Hipercor acusa el PP de no tenir memòria sobre l'amnistia

22 gener 2024

Redacció