En directe

La Caravana

ACCIÓ SOCIAL

La campanya “Cap nen sense bigoti” bat rècords i aconsegueix recollir 473.000 litres de llet a Catalunya

Lacampanya “Cap nen sense bigoti”, impulsada per l’Obra Social “la Caixa” iCaixaBank a favor del Banc dels Aliments, ha finalitzat l’edició d’aquest anyamb unes xifres…

5 octubre 2018

Redacció

Comparteix

Lacampanya “Cap nen sense bigoti”, impulsada per l’Obra Social “la Caixa” iCaixaBank a favor del Banc dels Aliments, ha finalitzat l’edició d’aquest anyamb unes xifres rècord, que han suposat un increment del 22% respecte l’anyanterior.

Entotal, a Catalunya, s’han recollit 473.000 litres de llet, dels quals 200.000els va aportar inicialment l’Obra Social “la Caixa” per posar en marxa lainiciativa. Aquest gran èxit de participació, com han explicat les entitatsorganitzadores en un comunicat, ha estat possible gràcies a la col·laboració deles diverses entitats però també a la complicitat de diverses figures públiquescom són el xef català Joan Roca, Sor Lucía Caram, la cantant Soraya Arnelas, oel presentador Iker Jiménez, entre d’altres.

Uncop finalitzada la campanya, el Banc dels Aliments serà l’encarregat ara de ferarribar aquests 473.000 litres de llet a més de 35.000 infants que es troben enrisc de vulnerabilitat social a Catalunya, cosa que garantirà el seu consummínim recomanat fins a finals d’any.

Calrecordar que com s’ha explicat durant tota la campanya, la llet “és una font destacablede proteïnes d’alta qualitat, que contribueix decisivament al creixement idesenvolupament dels infants”. Tant és així que l’Organització de les NacionsUnides per a l’Alimentació i l’Agricultura, afirma que un got diari de 200mil·lilitres de llet de vaca proporciona a un menor de 5 anys el 21% de lesseves necessitats de proteïnes i el 8% de calories i nutrients.

Més actualitat

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció