En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"La crisi ha fet perillar que les pensions es revaloritzin amb l'IPC"

El Congrés reclama una pujada de les pensions al ritme de la inflació. Hem parlat a la 1a hora de la Fórmula Estel amb Pere…

14 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El Congrés reclama una pujada de les pensions al ritme de la inflació. Hem parlat a la 1a hora de la Fórmula Estel amb Pere Vidal, professor de dret laboral de la UOC. "En els últims anys, amb la crisi, el número de gent que percep pensió o prestacions socials ha augmentat, i han baixat el número de cotitzants. Això està afectant la guardiola de les pensions i està provocant que avui dia pugui estar en perill que les pensions es revaloritzin conforme l'IPC", ha informat Vidal. El professor de la UOC ha recordat que hi ha hagut dues reformes: l'any 2011 es va allargar l'edat de jubilació, i el 2013 es va introduir que es calculi la revalorització de les pensions amb diversos indicadors.
 
Comentari d'Actualitat
Joan Hernández, director del GTER (Grup de Treball Estable de Religions) ha resumit l’acte de cloenda que es va celebrar aquest dimarts al Parlament amb motiu de la Setmana de l’Harmonia Interconfessional: "Vam omplir, amb 150 places, gent de totes les religions... (...) Penso que és interessant que aquest acte es faci al Parlament, com la casa de tots, i que la presideixi el president, Roger Torrent. En el seu discurs va insistir que el diàleg interreligiós és important i imprescindible, i que el diàleg interreligiós des del respecte i l'acceptació al dret a la llibertat dels altres és el pilar de la pau i l’harmonia interconfessional".
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024