En directe

Laudes

SOCIETAT

La família del periodista James Foley agraeix la trucada del Papa

El papa Francesc ha trucat als familiars del periodista d’Estats Units James Foley, qui va ser decapitat pels jihadistes de l’Estat Islàmic a principis de…

25 agost 2014

Redacció

Comparteix

El papa Francesc ha trucat als familiars del periodista d’Estats Units James Foley, qui va ser decapitat pels jihadistes de l’Estat Islàmic a principis de la setmana passada.

«Va ser un gest preciós per part seva» ha expressat la germana menor del periodista al referir-se a la trucada. Katie. «Sentim que Jim i Déu ens miren des de dalt i ens donen esperança i forces per seguir endavant i viure una vida plena, com feia ell. El Papa —ha continuat dient la germana del periodista— ens ha assegurat que la seva mort no serà en va».

Els pares del periodista han fet una crida als ciutadans a resar i donar suport als segrestats per l’Estat Islàmic. «Demanarem a la comunitat internacional que ajudi a la resta dels segrestats. Només resarem perquè siguin alliberats», ha expressat Diane Foley, la mare del periodista.

Per altra banda, el subdirector de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu, P. Ciro Benedettini, ha explicat que el Papa «va quedar molt impressionat per la gran fe de la mare de James Foley».

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció