En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Fundació Joan Salvador Gavina compleix 35 anys de servei als infants més vulnerables, sobretot al Raval de Barcelona

La Fundació Joan Salvador Gavina celebra ara el seu 35è aniversari. Va néixer al barri del Raval de Barcelona el 1979 per atendre la situació…

2 desembre 2014

Redacció

Comparteix

La Fundació Joan Salvador Gavina celebra ara el seu 35è aniversari. Va néixer al barri del Raval de Barcelona el 1979 per atendre la situació de vulnerabilitat de nens, joves i famílies, i ha atès més de 7.000 infants. Amb un centre obert i molts altres projectes, l'entitat té la seva seu al carrer Nou de la Rambla, 39 (amb el telèfon 93 442 66 83). El president de la fundació, Xavier Campà, ha explicat aquest dimarts, a Fórmula Estel, que "de la mà de Conxita Mata, la fundadora del centre, un grup de voluntaris va respondre a la demanda d'una realitat poc coneguda abans, que és la de l'existència d'un quart món, d'una realitat social molt desatesa a prop de casa nostra, al cor de Barcelona". En aquesta línia, ha destacat que l'associació "ha anat fent créixer una activitat que va propiciar, entre moltes altres coses, un dels primers centres oberts de Catalunya, des de la voluntat de fer una tasca de contenció i cohesió social sempre comptant amb el finançament de l'administració pública".

Com a acte central pel 35è aniversari de la Fundació Joan Salvador Gavina, l'església de Sant Agustí, al mateix Raval de Barcelona, acollirà un concert solidari de l'Escolania de Montserrat. Serà a les 19.00 h. amb la presència, entre altres personalitats, del cardenal-arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach. Àngels Carbonell, responsable de Comunicació i Voluntariat de l'entitat, ha assegurat que la commemoració vol ser un punt de partida "per seguir tirant endavant tots els projectes, davant moltes necessitats noves que pateixen els infants en situació vulnerable, sense escolaritzar o en un context sovint de pobresa familiar".

Es pot escoltar aquí tota l'entrevista (a partir del minut 30'00").

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció