En directe

Estel Migdia

RÀDIO ESTEL

La Fundació Nostra Senyora de l'Encontre (NSE) anima tothom a connectar-se a la Trobada Mundial de les Famílies

El Papa presidirà a Filadèlfia (Estats Units), del 22 al 27 de setembre, l'Encontre Mundial de les Famílies 2015. Carme Frauca, de la Fundació Nostra…

17 setembre 2015

Redacció

Comparteix
El Papa presidirà a Filadèlfia (Estats Units), del 22 al 27 de setembre, l'Encontre Mundial de les Famílies 2015. Carme Frauca, de la Fundació Nostra Senyora de l'Encontre (NSE) a Barcelona, ha destacat que "la família és una cèl·lula, un do de Déu que tots hem rebut i que estem cridats a viure en plenitud, perquè és un  lloc de diàleg i de construcció de la societat". La germana Carme ha assegurat que "l'Encontre Mundial de les Famílies vol reivindicar la naturalesa, la dignitat i la bellesa de la família". Per la seva banda, Montserrat Campos, voluntària de la mateixa Fundació NSE, ha recordat que "les ferides de les famílies són aquells danys que van quedant per les relacions de parella, amb els fills o entre germans i que és necessari superar sempre" pel bé de la institució familiar.
D'altra banda, Carme Frauca ha destacat, dins la Trobada Mundial de les Famílies amb Francesc, el congrés (del 22 al 25 de setembre), el festival artístic (del 25 al 27) i la Missa final són tres grans oportunitats, amb el lema "l'amor és la nostra missió, la família plenament viva". Montserrat Campos ha dit que, "si no aprenem a estimar i a estimar-nos amb tota la força que Déu ens dóna, la família no va enlloc". La família, entesa com un valor per a tota la humanitat i els pobles, "no és una utopia", segons Carme Frauca. "Es pot aconseguir una vida cristiana intensa en família amb la pregària i la interioritat, que obren les altres portes", ha afegit.
Finalment, Carme Frauca ha anunciat un pelegrinatge a Fàtima "del 8 al 12 d'octubre per pregar per la pau, començant per la família". La responsable de la Fundació Nostra Senyora de l'Encontre ha recordat que "la Mare de Déu ens ha enviat un gran missatge precisament des de Fàtima". Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 188 00 9893 188 00 98.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció