En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

La Fundació Nostra Senyora de l'Encontre (NSE) anima tothom a connectar-se a la Trobada Mundial de les Famílies

El Papa presidirà a Filadèlfia (Estats Units), del 22 al 27 de setembre, l'Encontre Mundial de les Famílies 2015. Carme Frauca, de la Fundació Nostra…

17 setembre 2015

Redacció

Comparteix
El Papa presidirà a Filadèlfia (Estats Units), del 22 al 27 de setembre, l'Encontre Mundial de les Famílies 2015. Carme Frauca, de la Fundació Nostra Senyora de l'Encontre (NSE) a Barcelona, ha destacat que "la família és una cèl·lula, un do de Déu que tots hem rebut i que estem cridats a viure en plenitud, perquè és un  lloc de diàleg i de construcció de la societat". La germana Carme ha assegurat que "l'Encontre Mundial de les Famílies vol reivindicar la naturalesa, la dignitat i la bellesa de la família". Per la seva banda, Montserrat Campos, voluntària de la mateixa Fundació NSE, ha recordat que "les ferides de les famílies són aquells danys que van quedant per les relacions de parella, amb els fills o entre germans i que és necessari superar sempre" pel bé de la institució familiar.
D'altra banda, Carme Frauca ha destacat, dins la Trobada Mundial de les Famílies amb Francesc, el congrés (del 22 al 25 de setembre), el festival artístic (del 25 al 27) i la Missa final són tres grans oportunitats, amb el lema "l'amor és la nostra missió, la família plenament viva". Montserrat Campos ha dit que, "si no aprenem a estimar i a estimar-nos amb tota la força que Déu ens dóna, la família no va enlloc". La família, entesa com un valor per a tota la humanitat i els pobles, "no és una utopia", segons Carme Frauca. "Es pot aconseguir una vida cristiana intensa en família amb la pregària i la interioritat, que obren les altres portes", ha afegit.
Finalment, Carme Frauca ha anunciat un pelegrinatge a Fàtima "del 8 al 12 d'octubre per pregar per la pau, començant per la família". La responsable de la Fundació Nostra Senyora de l'Encontre ha recordat que "la Mare de Déu ens ha enviat un gran missatge precisament des de Fàtima". Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 188 00 9893 188 00 98.

Més actualitat

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció