En directe

Sons de la terra

POLÍTICA

“La Generalitat no ha sabut controlar les residències”

La portaveu del grup Parlamentari d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya i número 6 de les llistes electorals, Susana Segovia, ha explicat aquest divendres…

5 febrer 2021

Redacció

Comparteix
La portaveu del grup Parlamentari d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya i número 6 de les llistes electorals, Susana Segovia, ha explicat aquest divendres que la seva formació “vol fer polítiques públiques valentes, com ara un escut social que protegeixi els drets de les persones”. En una entrevista al programa A primera hora de Ràdio Estel,  s'ha referit a la situació d’alarma social que estem vivint arran de la pandèmia. Segovia ha argumentat que “cal blindar la salut pública”, i ha conclòs que “hem de passar dels aplaudiments als sanitaris a les polítiques”. Sobre un dels sectors més afectats per l'emergència sanitària, l'àmbit de la gent gran, la candidata dels comuns ha lamentat que “la Generalitat ha estat incapaç de mantenir un control sobre les residències”, motiu pel qual ha defensat mesures encaminades a “revertir el sistema de privatitzacions, avançar cap a residències més petites i públiques i potenciar l’autonomia personal”.
Enmig de la campanya més extranya de la història marcada per la pandèmia, la crisi econòmica i social i encara per l’encaix de Catalunya i l’Estat espanyol, la portaveu d’En Comú Podem al Parlament també ha afirmat que “cada any es produeixen mil morts per contaminació a Barcelona, realitat que també és una pandèmia”. En aquest sentit, ha assegurat que “ens hem d'acostumar a pensar que la contaminació mata” i que, per tant, “hem de millorar la xarxa de transport públic i evitar el cotxe particular”. Sobre com encarar els propers mesos, Susana Segovia ha dit que “cal més inversió pública, cosa que la Generalitat no està fent prou”. Igualment ha subratllat que En Comú Podem defensa destinar-hi “uns recursos que s'han de treure d'una proposta fiscal redistributiva, justa i verda”. La número 6 de la llista dels Comuns ha aclarit que, davant un escenari de pactes al Parlament, el seu grup "està disposat a acordar un govern només si és de l'esquerra".
Es pot escoltar AQUÍ el programa A primera hora d'aquest divendres 5 de febrer.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció