En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

La Guàrdia Civil registra diferents seus de la Generalitat

Matí marcat pel registre de la Guàrdia Civil a diferents seus de la Generalitat (escolteu en directe RàdioEstel). A la Fórmula Estel us hem informat…

20 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Matí marcat pel registre de la Guàrdia Civil a diferents seus de la Generalitat (escolteu en directe RàdioEstel). A la Fórmula Estel us hem informat d’aquesta última hora, però també hem repassat altres temes d’actualitat.
Joan Maria Morros, Vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha parlat de l’empara del Col·legi de Periodistes al Síndic de Greuges per l’amenaça a mitjans, associacions i el control de l’ofici: :"Tenim moltes queixes de professionals que es veuen coaccionats en la llibertat d’expressió. La situació, normal no és". Morros ha comparat aquesta situació amb el franquisme: “Haviem sentit als nostres avis explicar això. Ens quedem parats que ens diguin que no pots fer la teva feina. Si no t’ho deixen fer, per què?”, es preguntava el vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
El el Comentari de l’Actualitat, Xavier Casanovas, director de Cristianisme i Justícia, ha informat i valorat una notícia: "El Congrés va votar en contra d'una proposta que vetés la venda d'armes a Aràbia Saudí. Per contra, es faran més controls. Els interessos econòmics sempre acaban prevalent per sobre dels drets humans".
Per acabar la primera hora de la Fórmula Estel hem aprés, de la mà de la Laura Majadas i en Francesc Triola, a buscar treball, a l’espai Anem per feina.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

EDUCACIÓ

"El val escolar impulsat pel Govern no serveix perquè les famílies estalviïn diners"

Una mare fent la compra de material escolar pel nou curs, a la botiga Abacus de Barcelona

Així ho creuen des de les Associacions Federades de Famílies, (aFFaC) que opinen que el curs escolar ha començat "sense avançar en temes importants com l'educació inclusiva".

27 setembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

Els criminòlegs calculen que només es denuncien un 5% dels casos d'agressió sexuals entre menors

Manifestació a Sant Vicenç de Castellet per denunciar la violació a una menor

El catedràtic en psicologia forense de la UB, Antonio Andrés Pueyo, creu que un càstig generalitzat "no és la millor solució" per reduir les agressions sexuals entre menors

26 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

Santi Rodríguez: "Feijóo continuarà passi el que passi"

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció