En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

La Guàrdia Civil registra diferents seus de la Generalitat

Matí marcat pel registre de la Guàrdia Civil a diferents seus de la Generalitat (escolteu en directe RàdioEstel). A la Fórmula Estel us hem informat…

20 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Matí marcat pel registre de la Guàrdia Civil a diferents seus de la Generalitat (escolteu en directe RàdioEstel). A la Fórmula Estel us hem informat d’aquesta última hora, però també hem repassat altres temes d’actualitat.
Joan Maria Morros, Vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha parlat de l’empara del Col·legi de Periodistes al Síndic de Greuges per l’amenaça a mitjans, associacions i el control de l’ofici: :"Tenim moltes queixes de professionals que es veuen coaccionats en la llibertat d’expressió. La situació, normal no és". Morros ha comparat aquesta situació amb el franquisme: “Haviem sentit als nostres avis explicar això. Ens quedem parats que ens diguin que no pots fer la teva feina. Si no t’ho deixen fer, per què?”, es preguntava el vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
El el Comentari de l’Actualitat, Xavier Casanovas, director de Cristianisme i Justícia, ha informat i valorat una notícia: "El Congrés va votar en contra d'una proposta que vetés la venda d'armes a Aràbia Saudí. Per contra, es faran més controls. Els interessos econòmics sempre acaban prevalent per sobre dels drets humans".
Per acabar la primera hora de la Fórmula Estel hem aprés, de la mà de la Laura Majadas i en Francesc Triola, a buscar treball, a l’espai Anem per feina.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció