En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Guàrdia Civil registra diferents seus de la Generalitat

Matí marcat pel registre de la Guàrdia Civil a diferents seus de la Generalitat (escolteu en directe RàdioEstel). A la Fórmula Estel us hem informat…

20 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Matí marcat pel registre de la Guàrdia Civil a diferents seus de la Generalitat (escolteu en directe RàdioEstel). A la Fórmula Estel us hem informat d’aquesta última hora, però també hem repassat altres temes d’actualitat.
Joan Maria Morros, Vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha parlat de l’empara del Col·legi de Periodistes al Síndic de Greuges per l’amenaça a mitjans, associacions i el control de l’ofici: :"Tenim moltes queixes de professionals que es veuen coaccionats en la llibertat d’expressió. La situació, normal no és". Morros ha comparat aquesta situació amb el franquisme: “Haviem sentit als nostres avis explicar això. Ens quedem parats que ens diguin que no pots fer la teva feina. Si no t’ho deixen fer, per què?”, es preguntava el vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
El el Comentari de l’Actualitat, Xavier Casanovas, director de Cristianisme i Justícia, ha informat i valorat una notícia: "El Congrés va votar en contra d'una proposta que vetés la venda d'armes a Aràbia Saudí. Per contra, es faran més controls. Els interessos econòmics sempre acaban prevalent per sobre dels drets humans".
Per acabar la primera hora de la Fórmula Estel hem aprés, de la mà de la Laura Majadas i en Francesc Triola, a buscar treball, a l’espai Anem per feina.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció