En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

'La maravilla de la vida', un projecte per ajudar i formar els joves davant la importància de la família

S'ha posat en marxa nou espai audiovisual a favor de la vida, anomenat La meravella de la vida. És una proposta que comença amb una…

1 abril 2015

Redacció

Comparteix
S'ha posat en marxa nou espai audiovisual a favor de la vida, anomenat La meravella de la vida. És una proposta que comença amb una sèrie de 7 capítols elaborats des de Nostra Senyora de l'Encontre amb Déu (NSE), entitat que gestiona el projecte. Carmen Frauca, una de les seves integrants, ha explicat aquest dimecres, en una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, que NSE "és una fundació portada per missioners que volen donar esperança al nostre món". Sota aquest nom, s'han tirat endavant els últims mesos diverses campanyes, "entre elles iniciatives de pregària, que es vol completar amb la formació", ha afegit la missionera.
La meravella de la vida és un treball "integrat en tota una línia de comunicació, molt present a Amèrica, i que ha generat un gran interès pels temes relacionats amb la família". Es tracta d'una nova plataforma integrada en aquesta web, que inclou "diferents canals de comunicació al servei de tothom, seguint la crida del Papa Francesc a sortir a l'encontre de l'altre". Carmen Frauca ha afegit que el projecte "parteix de la constatació que, malauradament, a les escoles no s'ensenya com formar bé una família". A tot això, cal afegir situacions davant les quals, segons ha descrit la missionera, "es vol  respondre amb eficàcia".
Tot el projecte, segons Frauca, "s'adreça principalment als joves, que es plantegen la formació d'una família". Finalment, ha conclòs que "cal dedicar temps a formar-se sobre uns temes que són fonamentals en la nostra vida". Carmen Frauca, referint-se a nous projectes, ha explicat que "el Pare Gonzalo Miranda, especialista en bioètica, té preparats unes orientacions enregistrades en un projecte audiovisual per al qual es busquen voluntaris que puguin editar el vídeo o ajudar d'alguna manera". Per a més informació sobre La maravilla de la vida, es pot trucar al telèfon 93 188 00 98.
Es pot escoltar aquí (des del minut 26'00") tota l'entrevista a Carmen Frauca.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció