En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

'La maravilla de la vida', un projecte per ajudar i formar els joves davant la importància de la família

S'ha posat en marxa nou espai audiovisual a favor de la vida, anomenat La meravella de la vida. És una proposta que comença amb una…

1 abril 2015

Redacció

Comparteix
S'ha posat en marxa nou espai audiovisual a favor de la vida, anomenat La meravella de la vida. És una proposta que comença amb una sèrie de 7 capítols elaborats des de Nostra Senyora de l'Encontre amb Déu (NSE), entitat que gestiona el projecte. Carmen Frauca, una de les seves integrants, ha explicat aquest dimecres, en una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, que NSE "és una fundació portada per missioners que volen donar esperança al nostre món". Sota aquest nom, s'han tirat endavant els últims mesos diverses campanyes, "entre elles iniciatives de pregària, que es vol completar amb la formació", ha afegit la missionera.
La meravella de la vida és un treball "integrat en tota una línia de comunicació, molt present a Amèrica, i que ha generat un gran interès pels temes relacionats amb la família". Es tracta d'una nova plataforma integrada en aquesta web, que inclou "diferents canals de comunicació al servei de tothom, seguint la crida del Papa Francesc a sortir a l'encontre de l'altre". Carmen Frauca ha afegit que el projecte "parteix de la constatació que, malauradament, a les escoles no s'ensenya com formar bé una família". A tot això, cal afegir situacions davant les quals, segons ha descrit la missionera, "es vol  respondre amb eficàcia".
Tot el projecte, segons Frauca, "s'adreça principalment als joves, que es plantegen la formació d'una família". Finalment, ha conclòs que "cal dedicar temps a formar-se sobre uns temes que són fonamentals en la nostra vida". Carmen Frauca, referint-se a nous projectes, ha explicat que "el Pare Gonzalo Miranda, especialista en bioètica, té preparats unes orientacions enregistrades en un projecte audiovisual per al qual es busquen voluntaris que puguin editar el vídeo o ajudar d'alguna manera". Per a més informació sobre La maravilla de la vida, es pot trucar al telèfon 93 188 00 98.
Es pot escoltar aquí (des del minut 26'00") tota l'entrevista a Carmen Frauca.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció