En directe

Laudes

ESGLÉSIA CATALUNYA

La música actual per lloar en català ha arribat amb Worship.cat!

182 persones, la majoria joves, van participar al primer concert de Worship.cat al Teatre de Sarrià aquest dissabte 21 d’octubre. El grup de música de…

23 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
182 persones, la majoria joves, van participar al primer concert de Worship.cat al Teatre de Sarrià aquest dissabte 21 d’octubre. El grup de música de lloança va aconseguir connectar amb el public jove i de totes les edats, i va demostrar la seva qualitat també en directe, a banda de tot el potencial que ja es coneixia gràcies a les cançons enregistrades. I és que, malgrat que era la primera vegada que actuaven junts i en directe, van aconseguir una posada en escena molt natural, coordinada i afinada. Gent d'arreu de Catalunya (Barcelona ciutat, arquebisbat de Barcelona, Terrassa, Vic, Solsona, Arenys i altres pobles i ciutats) van sumar-se a la crida d’aquest grup de músics cristians que també provenen de diverses diòcesis. 
Els cantants de Worship.cat van insistir que no volien gent que escoltés sinó que hi participés. I així va ser, amb un públic entregat, ballant i cantant, entre el qual es trobaven el bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell, el rector del Seminari Conciliar, Josep Maria Turull, el delegat de Joventut de l'Arquebisbat de Barcelona, Bruno Bérchez, el delegat de Joventut del Bisbat de Vic, Jaume Casamitjana, el formador del Seminari Menor José-Fernando Campoverde i la relacions públiques del Club Més Amics, Mercè Papiol, també coordinadora d’aquest esdeveniment juntament amb la Delegació de Joventut de Barcelona. 
Els 7 integrants del grup van interpretar durant 1 hora i quart 11 cançons, incloent-hi bis de l’himne Et seguiré, amb temes comSom aquí per tu, Oceans o Senyor pots moure les muntanyes. La Delegació de Joventut de l’Arquebisbat de Barcelona, RàdioEstel i Catalunya Cristiana han treballat per tirar endavant aquest concert, i Worship.cat va agrair-los l’ajuda. Mercè Papiol pensa tirar endavant altres esdeveniments per promocionar aquest grup de música cristià. Al concert també es va anunciar que s’obrirà una nova web de www.worship.cat
Un cop acabat el concert, es va fer un pica-pica i es van vendre CDs, cançoners amb les lletres i cançoners amb els acords.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció