En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

La música actual per lloar en català ha arribat amb Worship.cat!

182 persones, la majoria joves, van participar al primer concert de Worship.cat al Teatre de Sarrià aquest dissabte 21 d’octubre. El grup de música de…

23 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
182 persones, la majoria joves, van participar al primer concert de Worship.cat al Teatre de Sarrià aquest dissabte 21 d’octubre. El grup de música de lloança va aconseguir connectar amb el public jove i de totes les edats, i va demostrar la seva qualitat també en directe, a banda de tot el potencial que ja es coneixia gràcies a les cançons enregistrades. I és que, malgrat que era la primera vegada que actuaven junts i en directe, van aconseguir una posada en escena molt natural, coordinada i afinada. Gent d'arreu de Catalunya (Barcelona ciutat, arquebisbat de Barcelona, Terrassa, Vic, Solsona, Arenys i altres pobles i ciutats) van sumar-se a la crida d’aquest grup de músics cristians que també provenen de diverses diòcesis. 
Els cantants de Worship.cat van insistir que no volien gent que escoltés sinó que hi participés. I així va ser, amb un públic entregat, ballant i cantant, entre el qual es trobaven el bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell, el rector del Seminari Conciliar, Josep Maria Turull, el delegat de Joventut de l'Arquebisbat de Barcelona, Bruno Bérchez, el delegat de Joventut del Bisbat de Vic, Jaume Casamitjana, el formador del Seminari Menor José-Fernando Campoverde i la relacions públiques del Club Més Amics, Mercè Papiol, també coordinadora d’aquest esdeveniment juntament amb la Delegació de Joventut de Barcelona. 
Els 7 integrants del grup van interpretar durant 1 hora i quart 11 cançons, incloent-hi bis de l’himne Et seguiré, amb temes comSom aquí per tu, Oceans o Senyor pots moure les muntanyes. La Delegació de Joventut de l’Arquebisbat de Barcelona, RàdioEstel i Catalunya Cristiana han treballat per tirar endavant aquest concert, i Worship.cat va agrair-los l’ajuda. Mercè Papiol pensa tirar endavant altres esdeveniments per promocionar aquest grup de música cristià. Al concert també es va anunciar que s’obrirà una nova web de www.worship.cat
Un cop acabat el concert, es va fer un pica-pica i es van vendre CDs, cançoners amb les lletres i cançoners amb els acords.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció