En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

La música actual per lloar en català ha arribat amb Worship.cat!

182 persones, la majoria joves, van participar al primer concert de Worship.cat al Teatre de Sarrià aquest dissabte 21 d’octubre. El grup de música de…

23 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
182 persones, la majoria joves, van participar al primer concert de Worship.cat al Teatre de Sarrià aquest dissabte 21 d’octubre. El grup de música de lloança va aconseguir connectar amb el public jove i de totes les edats, i va demostrar la seva qualitat també en directe, a banda de tot el potencial que ja es coneixia gràcies a les cançons enregistrades. I és que, malgrat que era la primera vegada que actuaven junts i en directe, van aconseguir una posada en escena molt natural, coordinada i afinada. Gent d'arreu de Catalunya (Barcelona ciutat, arquebisbat de Barcelona, Terrassa, Vic, Solsona, Arenys i altres pobles i ciutats) van sumar-se a la crida d’aquest grup de músics cristians que també provenen de diverses diòcesis. 
Els cantants de Worship.cat van insistir que no volien gent que escoltés sinó que hi participés. I així va ser, amb un públic entregat, ballant i cantant, entre el qual es trobaven el bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell, el rector del Seminari Conciliar, Josep Maria Turull, el delegat de Joventut de l'Arquebisbat de Barcelona, Bruno Bérchez, el delegat de Joventut del Bisbat de Vic, Jaume Casamitjana, el formador del Seminari Menor José-Fernando Campoverde i la relacions públiques del Club Més Amics, Mercè Papiol, també coordinadora d’aquest esdeveniment juntament amb la Delegació de Joventut de Barcelona. 
Els 7 integrants del grup van interpretar durant 1 hora i quart 11 cançons, incloent-hi bis de l’himne Et seguiré, amb temes comSom aquí per tu, Oceans o Senyor pots moure les muntanyes. La Delegació de Joventut de l’Arquebisbat de Barcelona, RàdioEstel i Catalunya Cristiana han treballat per tirar endavant aquest concert, i Worship.cat va agrair-los l’ajuda. Mercè Papiol pensa tirar endavant altres esdeveniments per promocionar aquest grup de música cristià. Al concert també es va anunciar que s’obrirà una nova web de www.worship.cat
Un cop acabat el concert, es va fer un pica-pica i es van vendre CDs, cançoners amb les lletres i cançoners amb els acords.

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció