En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

La música de Ray Charles pasarà aquest divendres per la Fórmula Estel

Fa 12 anys, el 10 de juny del 2004, va morir Ray Charles, cantant, compositor, saxofonista i pianista. La revista Rolling Stone el nomena el…

9 juny 2016

David García

Comparteix

Fa 12 anys, el 10 de juny del 2004, va morir Ray Charles, cantant, compositor, saxofonista i pianista. La revista Rolling Stone el nomena el desè en la seva llista dels 100 millors artistes de tots els temps. Va ser pioner en la música soul durant la dècada dels 50. Frank Sinatra el va anomenar "l'únic veritable geni del món de l'espectacle”. Ray Charles va contribuir a la integració racial dels Estats Units i a l’entrada de la música pop durant la dècada dels 60. En el seu honor escoltarem música de Ray Charles al llarg de tota la Fórmula Estel. 

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció