En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

La música popular i el jazz de Peggy Lee, sonaran aquest divendres a Ràdio Estel

Àmpliament reconeguda com una de les personalitats musicals més influents del segle XX, així ha estat reconeguda la nostra artista del dia, Peggy Lee. Nascuda…

25 maig 2017

David García

Comparteix

Àmpliament reconeguda com una de les personalitats musicals més influents del segle XX, així ha estat reconeguda la nostra artista del dia, Peggy Lee. Nascuda als Estats Units el 26 de maig de 1920. Va ser una cantant de jazz i música popular, així com compositora de cançons i actriu nominada a l'Oscar per temes com la cançó principal de la pelicula de Disney "La dama i el vagabund". Escoltem les seves melodies de 8.00 a 17.00 hores a la nostra Fórmula Estel. 

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció