En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

La música popular i el jazz de Peggy Lee, sonaran aquest divendres a Ràdio Estel

Àmpliament reconeguda com una de les personalitats musicals més influents del segle XX, així ha estat reconeguda la nostra artista del dia, Peggy Lee. Nascuda…

25 maig 2017

David García

Comparteix

Àmpliament reconeguda com una de les personalitats musicals més influents del segle XX, així ha estat reconeguda la nostra artista del dia, Peggy Lee. Nascuda als Estats Units el 26 de maig de 1920. Va ser una cantant de jazz i música popular, així com compositora de cançons i actriu nominada a l'Oscar per temes com la cançó principal de la pelicula de Disney "La dama i el vagabund". Escoltem les seves melodies de 8.00 a 17.00 hores a la nostra Fórmula Estel. 

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció