En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

La nova Fórmula Estel, tardes amb actualitat, reflexió i servei

Eldilluns vinent comença una nova temporada a Ràdio Estel Temporada en què l'emissora celebra els seus20 anys a les ones. És per això que neix…

5 setembre 2014

Comparteix

Eldilluns vinent comença una nova temporada a Ràdio Estel

Temporada en què l'emissora celebra els seus20 anys a les ones.

És per això que neix una nova RàdioEstel, amb noves propostes, més i millor música, amb els nostrescaracterístics missatges humans i cristians i amb un continu afany de servei al'oient.

Fórmula Estel inclourà, a lestardes, dues hores de la millor músicaamb petits espais, de 15.00 a 17.00 hores. Després, a partir de les 18.00 h., un advocat orientarà els oients sobrediferents qüestions d’interès els dilluns, els dimecres i els divendres.Dimarts, cada setmana oferireml’Església no s’atura,amb la idea de difondre l’acció que moltes persones fan per ajudar els qui notenen feina o els qui necessiten millorar les seves condicions laborals. I elsdijous, la Fórmula Estel inclouràaltres propostes, sobre Art i Patrimoni amb Josep Maria Martí Bonet i sobretemes socials amb Àngel Miret.

Després de les Vespres de Montserrat,que s’emeten com sempre de 18.45 a 19.15 h., la Fórmula Estel aterrarà en unaanàlisi diària de l’actualitat amb El mirador, una estona de tertúlia enquè analitzarem els principals temes del dia amb l’estil característic de lanostra emissora: amb pluralitat, fidelitat a l’humanisme cristià i un to amablei serè. També hi haurà una entrevista d’actualitat i, a les 20.00 h., les 12hores de Fórmula Estel es tancaran amb un resum informatiu.


Segueix-nos per twitter a #formulaestel

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció