En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

La nova Fórmula Estel, tardes amb actualitat, reflexió i servei

Eldilluns vinent comença una nova temporada a Ràdio Estel Temporada en què l'emissora celebra els seus20 anys a les ones. És per això que neix…

5 setembre 2014

Comparteix

Eldilluns vinent comença una nova temporada a Ràdio Estel

Temporada en què l'emissora celebra els seus20 anys a les ones.

És per això que neix una nova RàdioEstel, amb noves propostes, més i millor música, amb els nostrescaracterístics missatges humans i cristians i amb un continu afany de servei al'oient.

Fórmula Estel inclourà, a lestardes, dues hores de la millor músicaamb petits espais, de 15.00 a 17.00 hores. Després, a partir de les 18.00 h., un advocat orientarà els oients sobrediferents qüestions d’interès els dilluns, els dimecres i els divendres.Dimarts, cada setmana oferireml’Església no s’atura,amb la idea de difondre l’acció que moltes persones fan per ajudar els qui notenen feina o els qui necessiten millorar les seves condicions laborals. I elsdijous, la Fórmula Estel inclouràaltres propostes, sobre Art i Patrimoni amb Josep Maria Martí Bonet i sobretemes socials amb Àngel Miret.

Després de les Vespres de Montserrat,que s’emeten com sempre de 18.45 a 19.15 h., la Fórmula Estel aterrarà en unaanàlisi diària de l’actualitat amb El mirador, una estona de tertúlia enquè analitzarem els principals temes del dia amb l’estil característic de lanostra emissora: amb pluralitat, fidelitat a l’humanisme cristià i un to amablei serè. També hi haurà una entrevista d’actualitat i, a les 20.00 h., les 12hores de Fórmula Estel es tancaran amb un resum informatiu.


Segueix-nos per twitter a #formulaestel

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció