En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

La Passió del segle XXI

El drama immortalde la Passió, representat a diversos llocs de Catalunya des del segle XV, es tornaràa representar aquest any a la Selva del Camp…

30 gener 2018

Macià Grau Puig

Comparteix

El drama immortalde la Passió, representat a diversos llocs de Catalunya des del segle XV, es tornaràa representar aquest any a la Selva del Camp després del gran èxit que va tenirl’any 2009. I és que ja fa 9 anys aquest petit poble del Baix Camp va mostrar comes pot encaixar tradició i modernitat, amb una representació que està feta ambla sensibilitat del nostre segle.

És per aquest motiuque la Reial Congregació de la Puríssima Sang, entitat responsable de la Passióde la Selva, ha decidit tornar a representar aquesta història que forma part jadel Divendres Sant selvatà, reconegut per la Generalitat de Catalunya com aFesta Tradicional d’Interès Nacional.

L’autor del text ésDavid Jou i Mirabent, científic i poeta reconegut, que aconsegueix implicardirectament l’espectador, i l’obliga a qüestionar-se valors i creences des dela religiositat i amb un estricte respecte històric.

L’obra estàdirigida pel selvatà Josep M. Puig i Baiget i codirigida per l’autor reusencCarles Bigorra, que completen aquest text innovador amb una posta en escenaaustera i senzilla, amb vestuari d’avui, però que fa ús dels audiovisuals i deles tecnologies actuals.

Totes aquestescaracterístiques fan que aquesta Passió sigui considerada per a molts com laPassió del segle XXI, ja que es tracta d’una versió renovada que apropa eldrama sacre a l’espectador actual.

La representació esfarà a l’església parroquial de Sant Andreu, els dies 10, 11, 17 i 18 de març,amb capacitat per acollir 500 persones per a cada acte, i les entrades ja estana la venda al correu de l’organització: passiolaselva@gmail.com. 

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció