En directe

Fabricació pròpia

ACTIVITATS

La Passió del segle XXI

El drama immortalde la Passió, representat a diversos llocs de Catalunya des del segle XV, es tornaràa representar aquest any a la Selva del Camp…

30 gener 2018

Macià Grau Puig

Comparteix

El drama immortalde la Passió, representat a diversos llocs de Catalunya des del segle XV, es tornaràa representar aquest any a la Selva del Camp després del gran èxit que va tenirl’any 2009. I és que ja fa 9 anys aquest petit poble del Baix Camp va mostrar comes pot encaixar tradició i modernitat, amb una representació que està feta ambla sensibilitat del nostre segle.

És per aquest motiuque la Reial Congregació de la Puríssima Sang, entitat responsable de la Passióde la Selva, ha decidit tornar a representar aquesta història que forma part jadel Divendres Sant selvatà, reconegut per la Generalitat de Catalunya com aFesta Tradicional d’Interès Nacional.

L’autor del text ésDavid Jou i Mirabent, científic i poeta reconegut, que aconsegueix implicardirectament l’espectador, i l’obliga a qüestionar-se valors i creences des dela religiositat i amb un estricte respecte històric.

L’obra estàdirigida pel selvatà Josep M. Puig i Baiget i codirigida per l’autor reusencCarles Bigorra, que completen aquest text innovador amb una posta en escenaaustera i senzilla, amb vestuari d’avui, però que fa ús dels audiovisuals i deles tecnologies actuals.

Totes aquestescaracterístiques fan que aquesta Passió sigui considerada per a molts com laPassió del segle XXI, ja que es tracta d’una versió renovada que apropa eldrama sacre a l’espectador actual.

La representació esfarà a l’església parroquial de Sant Andreu, els dies 10, 11, 17 i 18 de març,amb capacitat per acollir 500 persones per a cada acte, i les entrades ja estana la venda al correu de l’organització: passiolaselva@gmail.com. 

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció