En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

La Passió del segle XXI

El drama immortalde la Passió, representat a diversos llocs de Catalunya des del segle XV, es tornaràa representar aquest any a la Selva del Camp…

30 gener 2018

Macià Grau Puig

Comparteix

El drama immortalde la Passió, representat a diversos llocs de Catalunya des del segle XV, es tornaràa representar aquest any a la Selva del Camp després del gran èxit que va tenirl’any 2009. I és que ja fa 9 anys aquest petit poble del Baix Camp va mostrar comes pot encaixar tradició i modernitat, amb una representació que està feta ambla sensibilitat del nostre segle.

És per aquest motiuque la Reial Congregació de la Puríssima Sang, entitat responsable de la Passióde la Selva, ha decidit tornar a representar aquesta història que forma part jadel Divendres Sant selvatà, reconegut per la Generalitat de Catalunya com aFesta Tradicional d’Interès Nacional.

L’autor del text ésDavid Jou i Mirabent, científic i poeta reconegut, que aconsegueix implicardirectament l’espectador, i l’obliga a qüestionar-se valors i creences des dela religiositat i amb un estricte respecte històric.

L’obra estàdirigida pel selvatà Josep M. Puig i Baiget i codirigida per l’autor reusencCarles Bigorra, que completen aquest text innovador amb una posta en escenaaustera i senzilla, amb vestuari d’avui, però que fa ús dels audiovisuals i deles tecnologies actuals.

Totes aquestescaracterístiques fan que aquesta Passió sigui considerada per a molts com laPassió del segle XXI, ja que es tracta d’una versió renovada que apropa eldrama sacre a l’espectador actual.

La representació esfarà a l’església parroquial de Sant Andreu, els dies 10, 11, 17 i 18 de març,amb capacitat per acollir 500 persones per a cada acte, i les entrades ja estana la venda al correu de l’organització: passiolaselva@gmail.com. 

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció