En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

La revista valors compleix quinze anys

A l'any 2004 donava el tret de sortida la Revista Mensual Valors dirigida a l'interès humà, la reflexió filosòfica i el debat social. Dins de…

15 gener 2019

Redacció

Comparteix

A l'any 2004 donava el tret de sortida la Revista Mensual Valors dirigida a l'interès humà, la reflexió filosòfica i el debat social. Dins de l'Associació de Publicacions periòdiques en català (APPEC), i, integrada en la Federació d'Assiciacions d'Editors de Premsa en Català, la revista pretèn fer arribar a partir d'ara,  i a través d'un nou format, un reflexió a la societat en general, i que els seus lectors es facin preguntes, ja que aquest es l'bjectiu principal, que s'ha marcat la direcció, després que aquesta  hagi arribat als quinze anys des de la seva primera publicació.

Jordi Salicrú, coodirector de la revista n'ha parlat al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, i ha afirmat que " la revista Valors ha evolucionat molt durant aquests quinze anys i ara amb el nou format volem fer un periodisme basat amb els valors i el periodisme ètic". Per  Salicrú  "es clau que el lector es faci preguntes i valors com l'ètica son els que volem transmetre en una societat gaseosa on tot es molt volàtil".

A  la revista hi participen periodistes com Francesc Torralba o Alberto Royo i durant aquest temps, la revista s'ha vinculat a institucions i entitats sense ànim de lucre, i que volen transmetre valors com l'humanitat, i la solidaritat, al conjunt de la societat.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció