En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

La seguretat en el trànsit i en la conducció, en parlem aquest dijous

Aquest dijous, a Ràdio Estel, us preguntem: Amb el teu vehicle, prens les necessàries precaucions a la carretera? - Sí. Compleixo les normes bàsiques de…

14 desembre 2016

Comparteix
Aquest dijous, a Ràdio Estel, us preguntem:
Amb el teu vehicle, prens les necessàries precaucions a la carretera?
- Sí. Compleixo les normes bàsiques de velocitat, cinturons i subjeccions infantils i manteniment.
- No. Sovint em salto la llei amb el vehicle a la carretera.
- De vegades no, quan veig clar que no hi ha perill per a la pròpia vida i la dels altres.
En el programa El mirador de l'actualitat (19:25 h) parlarem aquest dijous de la seguretat en el trànsit i en la conducció, un problema que comença per les precaucions individuals i familiars:
- El cas de l’accident d’una família a Susqueda, sense retenció dels nens i amb 7 ocupants en un vehicle de 5 places, destapa un problema que afecta un 35 per cent dels menors (que no van ben subjectats).
- La necessitat d’una millora que passa per la conscienciació de tothom, també de les administracions públiques, amb la gestió i manteniment de carreteres, les campanyes de sensibilització i la gestió d'eme’gències.
En el col·loqui, participaran Joan Pallarès, historiador, Josep Rusiñol, comercial i membre de Societat Civil Catalana i Esteve Rifà, vicedelegat del trànsit de l'Arquebisbat de Barcelona.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció