En directe

Sons de la terra

ESGLÉSIA CATALUNYA

L'Aplec de l'Esperit, en directe a Ràdio Estel aquest dissabte

Ràdio Estel obre les portes, aquest dissabte 19 de maig, a la trobada de joves de les diòcesis amb seu a Catalunya: l’Aplec de l’Esperit.…

17 maig 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix

Ràdio Estel obre les portes, aquest dissabte 19 de maig, a la trobada de joves de les diòcesis amb seu a Catalunya: l’Aplec de l’Esperit. A partir de les 18.45 h, en directe des de Tortosa, compartirem amb els oients un programa especial sobre la jornada, amb la celebració central precedida de testimonis i explicacions sobre el que es viu en aquesta experiència d'Església, promoguda des de les Delegacions de Joventut. Després dels minuts inicials, transmetrem a partir de les 19.15 h ll'Eucaristia, des de la Catedral de Tortosa, presidida per l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, i concelebrada pel pastor amfitrió, Enric Benavent, i la resta de bisbes de Catalunya. La Missa s'acabarà amb un enviament a proposar Jesucrist enmig del món.

L'Aplec de l'Esperit 2018, amb el lema "Crist és la vida", començarà amb un acte de benvinguda a les 14.00 h. al Parc Teodor González, un inici precedit per l'arribada i l'acollida amb animació i dinar. A les 16.00h, es faran diverses activitats per la ciutat de Tortosa que donaran pas a l'Eucaristia de Pentecosta a la Catedral. A les 22.30, després del sopar,  hi haurà un concert del grup Worship Central i, després, la pregària final del dia amb Worship.cat. La trobada, per a la qual s'espera la presència de més d'un miler de joves, tindrà continuïtat diumenge al matí a Sant Carles de la Ràpita, amb una activitat al Passeig Marítim a les 10.30 h i una celebració de renovació de les promeses del baptisme al Parc de Garbí. L'Aplec s'acabarà amb un dinar popular.

Aquesta vetllada, en la vigília de Pentecosta, és un nou espai religiós dins els esdeveniments extraordinaris que sempre volem cobrir. Per fer-ho, comptem amb a la generosa col·laboració econòmica i logística de les entitats, delegacions eclesials, associacions, organismes i moviments implicats en cada cas. Aquesta vegada, agraïm l’aportació de la Tarraconense, que fa possible l’arribada de l’Aplec de l’Esperit a molta gent.

L'Aplec de l'Esperit es va celebrar per primera vegada l'any 1978 a Siurana (Alt Empordà). Després ha tingut continuïtat els anys 1982 a Solsona, el 1985 a Poblet, el 1988 a Lleida, el 1991 a Manresa, el 1994 a Girona, el 1998 a Vilafranca del Penedès, el 2002 a la Seu d'Urgell, el 2007 a Tarragona, el 2010 a Terrassa, el 2014 a Banyoles i aquest 2018 a Tortosa.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció