En directe

Sense distància

ESGLÉSIA

L'aportació de la vida consagrada al món actual

Aquest dimecres, des de Ràdio Estel, preguntem: Quin sentit té l’opció de la vida consagrada? - La millor alternativa a formar una família. - Un…

31 gener 2017

Redacció

Comparteix
Aquest dimecres, des de Ràdio Estel, preguntem:
Quin sentit té l’opció de la vida consagrada?
- La millor alternativa a formar una família.
- Un compromís més fort a nivell social i espiritual.
- No té gaire sentit en el moment actual.
A partir de les 19.25 h. en el programa El mirador de l'actualitat, ens preguntarem quin sentit té la vida consagrada en el moment actual. El motiu és que se celebra l’endemà, com cada 2 de febrer, la Jornada Mundial de la Vida Consagrada, enguany amb el lema “Testimonis de l’esperança i l’alegria”. Analitzarem l'aportació d’aquesta opció de vida en el moment actual, a Catalunya i en general a Europa enmig d’una gran crisi de valors i d’inquietud religiosa. També repassarem la tasca social de molts consagrats i consagrades, religiosos i religioses, enmig del món, sense renunciar a la vida de pregària i de comunitat.
Ens acompanyaran en el col·loqui María de los Ángeles Maeso, religiosa franciscana del Sagrat Cor vinculada al Centre Benèfico-assistencial del Nen Déu, Merche Mañero, teresiana de la Companyia de Santa Teresa de Jesús, educadora i professora destinada al Col·legi de Ganduxer, i Lluís Serra, secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció