En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Laura Lanuza (Open Arms): “En situacions com la d’aquesta setmana, és clau la presència al mar”

Open Arms ha salvat 6.000 vides en sis anys. La situació que “viu el vaixell actualment és molt complicada, a nivell tècnic”. Ho ha afirmat…

4 febrer 2020

Comparteix

Open Arms ha salvat 6.000 vides en sis anys. La situació que “viu el vaixell actualment és molt complicada, a nivell tècnic”. Ho ha afirmat Laura Lanuza, cap de comunicació d’Open Arms, aquest dilluns en declaracions a Ràdio Estel. Finalment aquest dissabte Itàlia els va oferir el port de Pozzallo per desembarcar 363 persones. Lanuza ha afirmat que “el vaixell té uns 50 anys i ja ha passat per moltes reparacions”. Per aquest motiu,  es necessiten molts diners per tornar a posar-lo a punt. L’altra opció seria comprar-ne un de nou, segons Lanuza, que ha xifrat el cost en “dos milions d’euros”. 
Davant dels dies que s’estan vivint al Mediterrani, Open Arms considera, com ha recordat la seva representant, que “la presència al mar és clau en situacions com la d’aquesta setmana”. D’altra banda, la cap de comunicació de l’ONG  ha dit que estan molts contents de la venda de la dessuadora d’Open Arms. De fet, les donacions es poden continuar fent a través del web d’Open Arms.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció