En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

L'enquesta d'aquesta setmana: Creus que la justícia és igual per a tothom?

No és el primer cop que es veu a un personatge destacat o popular, ja sigui per delictes econòmics o d'altres com accidents de trànsit…

13 gener 2014

Comparteix

No és el primer cop que es veu a un personatge destacat o popular, ja sigui per delictes econòmics o d'altres com accidents de trànsit on el culpable surt força beneficiat amb el resultat final. Amb tot, cal dir que la justícia espanyola necessita sotmetre's a una remodelació de valors ja que cada família, cada individu... mereix rebre una resposta vàlida als delictes comesos. Cert és que els periodistes i en conjunt, els mitjans de comunicació són els que difonen la notícia -a diferència dels casos on intervenen desconeguts- i això fa créixer el fet, però per aquest mateix motiu no valen unes simples disculpes o afirmar la dimissió d'un càrrec. És necessari mostrar resultats contundents, sense favoritismes per tal de poder prendre seriosament el poder judicial a Espanya, d'altra manera, queda totalment desprestigiada.

Més actualitat

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

política

L'economista Josep Reyner: "La proposta de finançament singular per Catalunya és viable"

imatge de recurs

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la comissió d'economia catalana del Col·legi d’Economistes creu que el model actual de finançament "fa aigües" 

18 juny 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció