En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

"Les frases de moda ja estan dites per Jesús a l’Evangeli"

Ets una persona altament sensible? El sacerdot i historiador Rafael Pardo ha presentat el llibre Personas Altamente Sensibles. Claves psicológicas y espirituales, aquest dijous al…

15 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Ets una persona altament sensible?
El sacerdot i historiador Rafael Pardo ha presentat el llibre Personas Altamente Sensibles. Claves psicológicas y espirituales, aquest dijous al programa A Primera Hora.
“La mateixa frase, posada en un altre autor del segle XXI, de l’últim psicòleg de moda, queda millor, però ja estan dites per Jesús a l’Evangeli”, ha explicat Mn. Pardo.
De 8 a 9 del matí també hem parlat de l’arribada de migrants a les costes d’Andalusia amb el periodista Eugenio Narbaiza: "L'any passat a les costes andaluses van arribar 750 pateres i 14.000 persones, aquest any s'ha multiplicat per tres, per la situació del Magreb i el Sahel, per la situació política. Aquí [Almeria] sempre diem que quan Espanya té problemes amb Marroc l'augment de pasteres és notable”.
I els dijous Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana, ens presenta el nou número de la revista.

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció