En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Les frases de moda ja estan dites per Jesús a l’Evangeli"

Ets una persona altament sensible? El sacerdot i historiador Rafael Pardo ha presentat el llibre Personas Altamente Sensibles. Claves psicológicas y espirituales, aquest dijous al…

15 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Ets una persona altament sensible?
El sacerdot i historiador Rafael Pardo ha presentat el llibre Personas Altamente Sensibles. Claves psicológicas y espirituales, aquest dijous al programa A Primera Hora.
“La mateixa frase, posada en un altre autor del segle XXI, de l’últim psicòleg de moda, queda millor, però ja estan dites per Jesús a l’Evangeli”, ha explicat Mn. Pardo.
De 8 a 9 del matí també hem parlat de l’arribada de migrants a les costes d’Andalusia amb el periodista Eugenio Narbaiza: "L'any passat a les costes andaluses van arribar 750 pateres i 14.000 persones, aquest any s'ha multiplicat per tres, per la situació del Magreb i el Sahel, per la situació política. Aquí [Almeria] sempre diem que quan Espanya té problemes amb Marroc l'augment de pasteres és notable”.
I els dijous Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana, ens presenta el nou número de la revista.

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció