En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

Les millors experiències del Gospel, aquest cap de setmana en un festival a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona

La parròquia de Santa Anna, situada al costat de la Plaça de Catalunya de Barcelona, acull entre aquest divendres i diumenge un Festival de Gospel…

3 juny 2015

Redacció

Comparteix
La parròquia de Santa Anna, situada al costat de la Plaça de Catalunya de Barcelona, acull entre aquest divendres i diumenge un Festival de Gospel amb el nom de Gospel Experience Fest. El certamen inclou concerts del grup organitzador, Units pel Gospel (divendres a les 21.30 h), Veus del Gospel (dissabte també a les 21.30) i 1st African Gospel Choir (diumenge a les 19.30 h), amb una cloenda a càrrec del cor amfitrió. Lluís Campdepadrós, un dels organitzadors del festival, i Laura Flores, directora del Cor Units pel Gospel, han parlat del festival aquest dimecres a Ràdio Estel. Lluís Campdepadrós ha dit que la iniciativa "neix d'una experiència única a Europa, que consisteix a fer un assaig-concert un cop al mes, amb l'objectiu de recaptar fons per ajudar la Parròquia de Santa Anna, que acull els assajos d'Units pel Gospel". A partir d'aquí, segons ha explicat el també cantaire, "va sorgir la idea d'organitzar anualment un festival amb la participació de diversos grups".
Laura Flores, cubana i establerta des de fa uns anys a Catalunya, ha definit el gospel com un gènere que és "Evangeli i Bona Nova, Paraula de Déu i sobretot vida". En aquesta línia, la directora ha lamentat que "aquí se simplifiquen massa les coses, amb una visió purament folklòrica del gospel com si fos un estil purament afroamericà". Flores ha destacat també la importància dels tallers, "on es cantarà a partir del treball sobre la tècnica de la boca, la pronunciació i altres aspectes". Aquests tallers s'han programat per al dissabte 6 de juny (de 10.30 a 14.00 h) i per al diumenge 7 (de 17.00 a 19.00).  Lluís Campdepadrós ha fet una crida a "viure el gospel i no només escoltar-lo, sempre deixant-se portar per interioritzar allò que es canta o s'escolta". Finalment, ha recordat que "el gospel transmet una bona notícia". Enviant un missatge a unitspelgospel@gmail.com , es poden formalitzar les inscripcions al festival o demanar-ne informació.
Per escoltar tota l'entrevista a Lluís Campdepadrós i Laura Flores, es pot entrar aquí (minut 28'30").

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció