En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

"L'escenari és molt semblant al del 2015, fet que obre interrogants"

Joan Capdevila, diputat d'Esquerra al Congrés, Mònica Lafuente, membre de l'executiva del PSC, i Josep Maria Balcells, militant dels Comuns, han participat aquest divendres, l'endemà…

22 desembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

Joan Capdevila, diputat d'Esquerra al Congrés, Mònica Lafuente, membre de l'executiva del PSC, i Josep Maria Balcells, militant dels Comuns, han participat aquest divendres, l'endemà de les eleccions del 21D, en el programa El Mirador de l'actualitat. Han coincidit en la idea que "l'escenari és molt semblant al de fa dos anys, cosa que obre molts interrogants". Capdevila ha destacat que "el resultat d'Esquerra és agradable, sobretot perquè l'independentisme suma majoria i perquè, des dels temps de Macià, no havia tingut un resultat tan bo".

Lafuente ha admès que "els socialistes no han aconseguit el resultat desitjat" i que "Miquel Iceta s'ha quedat lluny de tenir opcions per ser president". Balcells ha assegurat que "els Comuns s'han vist perjudicats per la polarització i la importància que s'ha donat a la pugna perquè guanyessin els independentistes o els unionistes, quan unes eleccions al Parlament ofereixen diferents partits que treuen diputats i no s'hauria de veure només en clau dels uns contra els altres". D'altra banda, el representant dels Comuns ha comentat també que "la victòria de Ciutadans és molt important, remarcable, després d'haver començat el 2006 amb només 3 diputats, i són tan catalans com els altres".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 22 de desembre

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció