En directe

Vespres

SOCIETAT

L'església de Santa Anna obre tot el dia davant l'onada de fred

L'església parroquial de Santa Anna, al centre de Barcelona, ha obert portes les 24 hores del dia per atendre les persones més necessitades davant l'onada…

18 gener 2017

Comparteix

L'església parroquial de Santa Anna, al centre de Barcelona, ha obert portes les 24 hores del dia per atendre les persones més necessitades davant l'onada de fred intens d'aquesta setmana. Per això, s'han habilitat un total de dotze llits a la sala capitular i s'ofereix caldo, cafès i pastes. La resta d'àpats es mantenen als menjadors socials. "És un lloc d'acollida on tothom, voluntaris i gent que per diverses circumstàncies es troba al carrer, passem estones junts", ha manifestat una de les impulsores de la iniciativa, la religiosa teresiana Viqui Molins.

La iniciativa, que porta el lema "Obrim les nostres portes i el nostre cor", compta amb la col·laboració de la Comunitat de l'Anyell i Arrels Fundació, així com amb el suport explícit de l'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, i del bisbe auxiliar Sebastià Taltavull. "Hi ha en aquest moment seixanta voluntaris", ha especificat Mn. Peio Sánchez, el rector de Santa Anna, "però encara hi ha franges per cobrir". "Qui vulgui sumar-se com a voluntari que vingui a Santa Anna", ha afegit Mossèn Peio. Els torns en què calen entre 7 i 8 voluntaris és en les següents franges horàries: 7-10, 10-13, 19-22 i 22-1h. L'adreça és carrer de Santa Anna, 29, de Barcelona.

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció