En directe

La Caravana

SOCIETAT

L'església de Santa Anna obre tot el dia davant l'onada de fred

L'església parroquial de Santa Anna, al centre de Barcelona, ha obert portes les 24 hores del dia per atendre les persones més necessitades davant l'onada…

18 gener 2017

Comparteix

L'església parroquial de Santa Anna, al centre de Barcelona, ha obert portes les 24 hores del dia per atendre les persones més necessitades davant l'onada de fred intens d'aquesta setmana. Per això, s'han habilitat un total de dotze llits a la sala capitular i s'ofereix caldo, cafès i pastes. La resta d'àpats es mantenen als menjadors socials. "És un lloc d'acollida on tothom, voluntaris i gent que per diverses circumstàncies es troba al carrer, passem estones junts", ha manifestat una de les impulsores de la iniciativa, la religiosa teresiana Viqui Molins.

La iniciativa, que porta el lema "Obrim les nostres portes i el nostre cor", compta amb la col·laboració de la Comunitat de l'Anyell i Arrels Fundació, així com amb el suport explícit de l'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, i del bisbe auxiliar Sebastià Taltavull. "Hi ha en aquest moment seixanta voluntaris", ha especificat Mn. Peio Sánchez, el rector de Santa Anna, "però encara hi ha franges per cobrir". "Qui vulgui sumar-se com a voluntari que vingui a Santa Anna", ha afegit Mossèn Peio. Els torns en què calen entre 7 i 8 voluntaris és en les següents franges horàries: 7-10, 10-13, 19-22 i 22-1h. L'adreça és carrer de Santa Anna, 29, de Barcelona.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció