En directe

Camins

ESGLÉSIA

L’Església de Santa Anna torna a obrir les seves portes durant la nit

L’Església de Santa Anna de Barcelona ja fa unany que té les seves portes obertes per tenir cura i atendre als mésnecessitats, fet que la…

28 febrer 2018

Macià Grau

Comparteix

L’Església de Santa Anna de Barcelona ja fa unany que té les seves portes obertes per tenir cura i atendre als mésnecessitats, fet que la converteix en un lloc d’acollida i escolta per alssensesostre. El projecte, que rep el nom d’Hospital de Campanya Santa Anna, està enfuncionament només durant el dia, però davant l’onada de fred dels darrers diesla parròquia ha decidit que mantindrà l’Església oberta tota la nit. El servei extraordinaridurarà 4 dies, des de dimarts fins al divendres, i permetrà que hi puguinpernoctar fins a 15 persones cada dia.

Aquesta iniciativa, que ja es va fer l’any passattambé durant l’època més freda, és possible gràcies a tots els voluntaris que hiajuden desinteressadament, però la parròquia ja ha avisat a través del seuperfil de twitter @HospitalCampanyaAnna que es necessiten més voluntaris perals torns de nit i ha fet una crida a tots aquells que estiguin disposats aajudar.

Altres associacions com la Comunitat de Sant'Egidiotambé s’han sumat a la iniciativa de l’Església de Santa Anna d’ajudar als mésnecessitats en aquestes nits tan gèlides, i ha iniciat una recollida de mantes,sacs, gorres i guants que repartirà als sensesostre juntament amb una begudacalenta.

L’Ajuntament de Barcelona, per la seva banda jaha activat l’anomenada “Operació Fred” per  les baixes temperatures, fet que suposa lacreació de 100 places més d’allotjament temporal per a les persones que dormenal carrer. Tot i això, Sant'Egidio i la Fundació Arrels, que també ofereixallotjament i atenció als sensesostre ja han avisat que és necessària lacreació de nous centres residencials nocturns de baixa exigència.  

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció