En directe

Fabricació Pròpia

ESGLÉSIA

L’Església de Santa Anna torna a obrir les seves portes durant la nit

L’Església de Santa Anna de Barcelona ja fa unany que té les seves portes obertes per tenir cura i atendre als mésnecessitats, fet que la…

28 febrer 2018

Macià Grau

Comparteix

L’Església de Santa Anna de Barcelona ja fa unany que té les seves portes obertes per tenir cura i atendre als mésnecessitats, fet que la converteix en un lloc d’acollida i escolta per alssensesostre. El projecte, que rep el nom d’Hospital de Campanya Santa Anna, està enfuncionament només durant el dia, però davant l’onada de fred dels darrers diesla parròquia ha decidit que mantindrà l’Església oberta tota la nit. El servei extraordinaridurarà 4 dies, des de dimarts fins al divendres, i permetrà que hi puguinpernoctar fins a 15 persones cada dia.

Aquesta iniciativa, que ja es va fer l’any passattambé durant l’època més freda, és possible gràcies a tots els voluntaris que hiajuden desinteressadament, però la parròquia ja ha avisat a través del seuperfil de twitter @HospitalCampanyaAnna que es necessiten més voluntaris perals torns de nit i ha fet una crida a tots aquells que estiguin disposats aajudar.

Altres associacions com la Comunitat de Sant'Egidiotambé s’han sumat a la iniciativa de l’Església de Santa Anna d’ajudar als mésnecessitats en aquestes nits tan gèlides, i ha iniciat una recollida de mantes,sacs, gorres i guants que repartirà als sensesostre juntament amb una begudacalenta.

L’Ajuntament de Barcelona, per la seva banda jaha activat l’anomenada “Operació Fred” per  les baixes temperatures, fet que suposa lacreació de 100 places més d’allotjament temporal per a les persones que dormenal carrer. Tot i això, Sant'Egidio i la Fundació Arrels, que també ofereixallotjament i atenció als sensesostre ja han avisat que és necessària lacreació de nous centres residencials nocturns de baixa exigència.  

Més actualitat

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció

POLÍTICA

Jordi Coronas (ERC): "Ara mateix no contemplem l'escenari de formar un tripartit d'esquerres a Barcelona"

El portaveu adjunt d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona assegura en una entrevista a Ràdio Estel que l'acord de pressupostos a Barcelona fa estirar el model del PSC cap al model republicà

21 febrer 2024

Redacció