En directe

El Matí a Ràdio Estel

SOCIETAT

"L'impacte econòmic de la crisi política a Catalunya és greu"

Ivan González, economista i màster en Economia Social, i Josep Vila Abelló, fundador del Grup Sènior del Col·legi d’Economistes de Catalunya, han coincidit aquest dimarts…

28 novembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

Ivan González, economista i màster en Economia Social, i Josep Vila Abelló, fundador del Grup Sènior del Col·legi d’Economistes de Catalunya, han coincidit aquest dimarts en la idea que "l'impacte econòmic de la crisi política és greu, perquè Catalunya representa molt i està produint-se una davallada del turisme". Així ho ha expressat concretament Vila Abelló, en el programa El Mirador de l'actualitat, on també s'ha analitzat la possibilitat que s'arribi a un acord polític que comporti una nova fiscalitat o un nou tracte econòmic a Catalunya. "Alguna cosa s'haurà de modificar, encara que no sigui un concert econòmic", ha destacat Iván González. En el col·loqui, els dos participants han analitzat la dimensió econòmica de la crisi política a Catalunya i els greuges entre comunitats autònomes, amb l’aprovació de la nova quota basca com a exemple.


Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 28 de novembre.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció