En directe

El rosari

SOCIETAT

"L'impacte econòmic de la crisi política a Catalunya és greu"

Ivan González, economista i màster en Economia Social, i Josep Vila Abelló, fundador del Grup Sènior del Col·legi d’Economistes de Catalunya, han coincidit aquest dimarts…

28 novembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

Ivan González, economista i màster en Economia Social, i Josep Vila Abelló, fundador del Grup Sènior del Col·legi d’Economistes de Catalunya, han coincidit aquest dimarts en la idea que "l'impacte econòmic de la crisi política és greu, perquè Catalunya representa molt i està produint-se una davallada del turisme". Així ho ha expressat concretament Vila Abelló, en el programa El Mirador de l'actualitat, on també s'ha analitzat la possibilitat que s'arribi a un acord polític que comporti una nova fiscalitat o un nou tracte econòmic a Catalunya. "Alguna cosa s'haurà de modificar, encara que no sigui un concert econòmic", ha destacat Iván González. En el col·loqui, els dos participants han analitzat la dimensió econòmica de la crisi política a Catalunya i els greuges entre comunitats autònomes, amb l’aprovació de la nova quota basca com a exemple.


Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 28 de novembre.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció