En directe

Fabricació Pròpia

SOCIETAT

Lluís Batlló i Xavier Puigdollers: "Sense diàleg, no hi ha sortida"

L'advocat penalista Lluís Batlló i el president de l'Associació d'Amics i Devots de Sant Ramon de Penyafort, Xavier Puigdollers, han compartit aquest dijous el col·loqui…

22 febrer 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix

L'advocat penalista Lluís Batlló i el president de l'Associació d'Amics i Devots de Sant Ramon de Penyafort, Xavier Puigdollers, han compartit aquest dijous el col·loqui del programa El Mirador de l'actualitat, sobre les implicacions judicials de l'actual situació política a Catalunya. Batlló ha assegurat que "l'única manera de tenir govern aviat i treure'ns el 155 és que Carles Puigdemont faci un pas al costat i s'investeixi un altre president". Puigdollers, per la seva banda, ha pronosticat que, tal i com van les coses ara, "d'aquí a un mes encara estarem sense govern".

En un altre moment de la conversa, dedicat als qui es troben ara en presó preventiva, Lluís Batlló ha comentat que "és molt probable que Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, com que ja han esgotat tots els recursos, enllacin la pena de presó que estan complint amb la de la condemna, cosa que fa pensar que no quedaran lliures a curt termini". I sobre l'última dinàmica de declaracions judicials, Xavier Puigdollers ha destacat que "ara estem coneixent uns procediments sobre l'1 d'octubre, com abans sobre altres moments, i els qui declaren són persones que preserven o busquen la seva llibertat personal mentre que, a l'altra banda, tenen l'Estat i, per tant, una part contrària que desequilibra molt". Com a alternativa positiva, tots dos han coincidit en la necessitat d'impulsar "un diàleg que permeti reconduir la situació".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dijous 22 de febrer.

Més actualitat

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció