En directe

Cocodril Club

Sense categoria

Lluís Gavaldà: "Amb Els Pets no farem el típic mercadeig de dir que pleguem i després fer més concerts"

Com han treballat junts Lluís Gavaldà i Figa Flawas? Els Pets se sumaran al carro de dir que pleguen i fer més concerts? Què serà el següent?

1 desembre 2023

Comparteix
Lluís Gavaldà, a Ràdio Estel: "Amb Els Pets no farem el típic mercadeig de dir que pleguem i després fer més concerts"

Com han treballat junts Lluís Gavaldà i Figa Flawas? En una entrevista a 'La Caravana' de Ràdio Estel, el de Constantí explica què hi ha darrere de cançons com 'Xalalà', amb els de Valls, o 'Quan no siguis a prop', amb Nil Moliner. Per una banda, se sent agraït i satisfet per haver pogut participar en el procés creatiu. Per altra banda, bromeja amb la iniciativa dels artistes: “La majoria no em van fer cas perquè són joves i barruts”.

Aquest divendres al vespre, Els Pets actuen a Sala Apolo de Barcelona per tancar la gira de concerts de presentació del seu darrer disc '1963'. Però i després, què? Si alguna cosa té clara el cantant de la banda, Lluís Gavaldà, és que no faran "el típic mercadeig de dir que pleguem i després fer més concerts i estirar el xiclet". Una tendència que últimament impera en el panorama musical i que creu que és "estafar el públic".

“Està bé que la gent plegui, però aquestes resurreccions que són puntuals, i que fan que la gent corri i pagui molt per un concert, i després es transformen en un altre i un altre, per a mi, és estafar al públic”

Tot plegat, en una conversa on hem enganxat Gavaldà en un estudi de gravació amb Joan Pau Chaves. “Aquest any giraré amb Joan Pau Chaves, en un espectacle que es diu 'Sona la cançó' on farem cançons meves i cançons que ens han influenciat. Fa tres dies que enregistrem dues cançons, que sortiran cap al febrer i el març”.  

Lluís Gavaldà: "Amb Els Pets no farem el típic mercadeig de dir que pleguem i després fer més concerts"

0:00 / 0:00

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

AUDIOS

Mireia Oriol: "No m'agrada que per a un personatge de trenta anys agafin una actriu que aparenta menys"

Mireia Oriol: "No m'agrada que per a un personatge de trenta anys agafin una actriu que aparenta menys"

Mireia Oriol és la protagonista de la nova sèrie de 3Cat, 'La mirada de la Fiona', una dona que està a punt d'arribar a la trentena

14 novembre 2023

AUDIOS

Joaquim Nadal: "M'agrada tocar"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d'Universitats, Joaquim Nadal, presenta el seu darrer llibre 'Confitura de vidre'

30 novembre 2023