En directe

La Caravana

ACTUALITAT

L'obra musical d'Antonio Flores a la Fórmula Estel

Aquest dimarts el passarem recordant que fa 22 anys que va morir a Madrid Antonio Flores. El 30 de maig de 1995, dues setmanes després…

29 maig 2017

David García

Comparteix

Aquest dimarts el passarem recordant que fa 22 anys que va morir a Madrid Antonio Flores. El 30 de maig de 1995, dues setmanes després de la mort de la seva mare, amb només 33 anys d'edat, Antonio Flores va ser trobat mort a casa a causa d'una sobredosi de drogues. L'únic fill mascle de la cantant Lola Flores i del guitarrista Antonio González, “El Pescaílla”, també germà de Lolita Flores i de Rosario Flores, va estar involucrat des de petit en el món de la música i l'actuació. En la branca musical, va trencar amb la tradició familiar del flamenc per crear un estil més pop-rock.  El seu àlbum debut, "Antonio", del 1980, ja inclou una de les seves cançons més famoses: "No dudaría". Escoltarem la seva música durant la Fórmula Estel.

Més actualitat

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció