En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

L'obra musical d'Antonio Flores a la Fórmula Estel

Aquest dimarts el passarem recordant que fa 22 anys que va morir a Madrid Antonio Flores. El 30 de maig de 1995, dues setmanes després…

29 maig 2017

David García

Comparteix

Aquest dimarts el passarem recordant que fa 22 anys que va morir a Madrid Antonio Flores. El 30 de maig de 1995, dues setmanes després de la mort de la seva mare, amb només 33 anys d'edat, Antonio Flores va ser trobat mort a casa a causa d'una sobredosi de drogues. L'únic fill mascle de la cantant Lola Flores i del guitarrista Antonio González, “El Pescaílla”, també germà de Lolita Flores i de Rosario Flores, va estar involucrat des de petit en el món de la música i l'actuació. En la branca musical, va trencar amb la tradició familiar del flamenc per crear un estil més pop-rock.  El seu àlbum debut, "Antonio", del 1980, ja inclou una de les seves cançons més famoses: "No dudaría". Escoltarem la seva música durant la Fórmula Estel.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció