En directe

Camins

ACTUALITAT

L'obra musical d'Antonio Flores a la Fórmula Estel

Aquest dimarts el passarem recordant que fa 22 anys que va morir a Madrid Antonio Flores. El 30 de maig de 1995, dues setmanes després…

29 maig 2017

David García

Comparteix

Aquest dimarts el passarem recordant que fa 22 anys que va morir a Madrid Antonio Flores. El 30 de maig de 1995, dues setmanes després de la mort de la seva mare, amb només 33 anys d'edat, Antonio Flores va ser trobat mort a casa a causa d'una sobredosi de drogues. L'únic fill mascle de la cantant Lola Flores i del guitarrista Antonio González, “El Pescaílla”, també germà de Lolita Flores i de Rosario Flores, va estar involucrat des de petit en el món de la música i l'actuació. En la branca musical, va trencar amb la tradició familiar del flamenc per crear un estil més pop-rock.  El seu àlbum debut, "Antonio", del 1980, ja inclou una de les seves cançons més famoses: "No dudaría". Escoltarem la seva música durant la Fórmula Estel.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció