En directe

El rosari

ACCIÓ SOCIAL

L’Obra Social Sant Joan de Déu presenta la campanya “La vida mateixa”

L’Obra Social Sant Joan de Déu va presentar eldimecres 19 de setembre a Barcelona la campanya “La vida mateixa”, una iniciativacreada per conscienciar la societat…

26 setembre 2018

Macià Grau

Comparteix

L’Obra Social Sant Joan de Déu va presentar eldimecres 19 de setembre a Barcelona la campanya “La vida mateixa”, una iniciativacreada per conscienciar la societat de la gravetat de l’exclusió social.

L’acte de presentació de la campanya va comptar ambla presència de cinc referents del sector social, que, moderats per laperiodista Elisabet Carnicé, van reflexionar en una taula rodona sobre lesrealitats que amaga l’exclusió social. Durant la presentació, els diferentsponents van desgranar les claus de l’exclusió, i van coincidir a destacar que“el sistema que tenim exclou i invisibilitza”.

Els participants van plantejar també possibles viesd’acció per ajudar les famílies que estan en risc d’exclusió social, entre elsquals destaca una reforma en els contractes dels lloguers proposada per TxellCollelldemont, directora de la Fundació Mambré: “Hem d’incidir en la Lleid’Arrendaments Urbans, no podem permetre lloguers cars, que pugin tant i quesiguin tan curts, perquè deixen les famílies sense marge de maniobra”.

Per cloure l’acte, un dels residents al centre de SJDServeis Socials Barcelona, Jaume Mengual, va explicar la seva experiència demés de 27 anys al carrer, i va avisar que cal actuar ràpidament: “No podem nofer res amb tot això que passa al carrer”.

La resta d’informació sobre “La vida mateixa” es potconsultar a la pàgina web del projecte: www.lavidamateixa-sjd.org.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció