En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

l'ONG ADDA, que defensa els drets dels animals, expressa la seva sorpresa i decepció davant la possible tornada dels toros a Catalunya

Coincidint aquest dimarts amb el  DIA MUNDIAL DELS ANIMALS, en la festa de Sant Francesc d’Assís, l'ONG ADDA, que denuncia i fomenta la necessitat d'abandonar…

5 octubre 2016

Mercè Raga

Comparteix
Coincidint aquest dimarts amb el  DIA MUNDIAL DELS ANIMALS, en la festa de Sant Francesc d’Assís, l'ONG ADDA, que denuncia i fomenta la necessitat d'abandonar els cruels hàbits de violència i destrucció envers els animals, ha afirmat que els seus membres i simpatitzants estan sopresos  i decebuts arran de la notícia de la possible tornada dels toros a Catalunya. Recordem que el Tribunal Constitucional prepara una sentència que previsiblement anul·larà la prohibició de l’exhibició de la tauromàquia a casa nostra. 
Carme Méndez, presidenta d'ADDA, associació en defensa del drets dels animals, ha assegurat que, “tot i que encara no és el moment de pronunciar-se sobre aquest tema”, ja que el Tribunal Constitucional encara no ha fet pública oficlament la notícia, des de l’entitat animalista, s’han mostrat preocupats. "Si finalment aquesta prohibició s’aixequés a Catalunya, això suposaria una nova bufetada a la voluntat majoritària de la ciutadania, que s'ha expressat amb un sentit molt democràtic", ha conclòs Mèndez.
ADDA realitza un programa a Ràdio Estel, La veu dels animals i la natura, tots els divendres a les 20.00 hores. Es pot escoltar AQUÍ l’entrevista íntegra a Carme Méndez.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció