En directe

La Caravana

SOCIETAT

López Camps: "La legalitat i la justícia no sempre coincideixen"

Daniel Arasa, president de la Plataforma per la Família Catalunya-ONU, Jordi López Camps, soci d'Òmnium Cultural i exdirector general d'Afers Religiosos, i Oriol Domingo, periodista, han coincidit…

6 novembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
Daniel Arasa, president de la Plataforma per la Família Catalunya-ONU, Jordi López Camps, soci d'Òmnium Cultural i exdirector general d'Afers Religiosos, i Oriol Domingo, periodista, han coincidit aquest dilluns, dins el programa 'El Mirador de l'actualitat', en la idea que l'acció judicial contra el govern català, destituït per l'executiu espanyol, altera el clima polític preelectoral de cara al 21 de desembre. Arasa, contrari a la independència, ha reconegut que "l'empresonament de 8 consellers i també dels Jordis és un error, perquè no hi ha un delicte de rebel·lió, i altres mesures haurien estat millors per calmar la gent, però també perquè precisament a l'independentisme li va bé que s'hagi produït". En un altre moment, el president de la plataforma defensora de la família ha assegurat que "els cristians, que pensen diferent en el tema polític sobre Catalunya, han de fomentar la pau, perdonar i oblidar".

Domingo ha dit que tenir 8 consellers i els presidents de l'ANC i Òmnium a la presó, "a més d'un error, és una injustícia amb símptomes, a més, de venjança pel fet que estiguin empresonades unes bones persones, que són honrades". Per la seva banda, López Camps ha recorregut a una reflexió feta aquest diumenge pel bisbe Xavier Novell per assegurar que "una cosa és la legalitat i una altra ben diferent és la justícia; no sempre coincideixen". En aquesta línia, ha afegit que "s'hauria de fer molta pedagogia, després del 21 de desembre, en el cas que guanyin les eleccions les forces independentistes".
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 6 de novembre.

Més actualitat

RELIGIÓ

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal Espanyola

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal | EFE

L'arquebisbe de Valladolid, Luis Argüello, ha estat elegit nou president de la Conferència Episcopal Espanyola pels bisbes espanyols en Assemblea Plenària amb 48 vots en la primera votació

5 març 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024