En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA ESPANYA

Luis Ángel de las Heras, nou president de Confer

El Missioner Claretià Luis Ángel de las Heras ha estat escollit president de la Conferència Espanyola de Religiosos (Confer). Va néixer a Segòvia i va…

14 novembre 2013

Ivicon

Comparteix

El Missioner Claretià Luis Ángel de las Heras ha estat escollit president de la Conferència Espanyola de Religiosos (Confer). Va néixer a Segòvia i va fer la primera professió el 1982. Va rebre l´ordenació presbiteral el 1988.

Després d´estudiar filosofia i teologia a l´Estudi Teològic Claretià es va llicenciar en pedagogia a la Universitat Pontifícia Comillas. Ha estat professor en matèries de pedagogia i formació, en l´Estudi Teològic Claretià, en l´Escola Regina Apostolorum i en l´Institut Teològic de Vida Religiosa de Madrid.

En la seva congregació ha estat formador 17 anys, sempre en comunitats formatives pluri o multiculturals. Durant gairebé nou anys ha estat responsable de la formació i l´espiritualitat de la seva província, procés de reorganització inclòs, quan van unificar tres províncies en una, l´actual de Santiago.

Va ser escollit superior provincial de la província de Santiago el 31 de desembre de 2012.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció