En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

Luis Segarra, editor de la web guiadelaradio.com:“La ràdio és un mitjà viu susceptible a nous formats”

El Dia Mundial de la Ràdio se celebra des de l'any 2012, després que la 36a Conferència General de la UNESCO adoptés l'any anterior aquesta…

13 febrer 2015

Redacció

Comparteix
El Dia Mundial de la Ràdio se celebra des de l'any 2012, després que la 36a Conferència General de la UNESCO adoptés l'any anterior aquesta data per "augmentar la consciència sobre la importància" d'aquest mitjà de comunicació. Aquest divendres 13 de febrer hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio. Per aquest motiu, Ràdio Estel ha parlat amb una de les persones que sap més del mitjà radiofònic a casa nostra,  Luis Segarra, editor de la guiadelaradio.com. En aquests anys de molta ràdio, Segarra destaca que, “gràcies al mitjà radiofònic, hem aprés a escoltar, si fem una pregunta és per saber el que una persona pensa o opina sobre un tema concret, i hem d’estar molt atents. Un altre tret atractiu de la ràdio és l’oportunitat d’aprendre coses o bé saber-ne més”.
Segons Segarra, avui dia, la ràdio ha perdut poder: “El seu missatge ha perdut intensitat per la diversitat d’emissores. Un missatge emès per una cadena arriba a potser no tanta gent com anys enrere, i abans les audiències eren molt més grans”, ha dit Luís Segarra. Sobre el futur de la ràdio, el periodista considera que “el mitjà continua viu, tot i està subjecte a possibles canvis de format”. A finals dels 90, Segarra va posar en marxa Guia de la Ràdio. La seva recopilació supera les 40.000 notícies i, des de llavors, cada lliurament atrau diversos milers d'internautes interessats en el món de la ràdio.
Podeu escoltar l'entrevista aquí

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció