En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Luis Segarra, editor de la web guiadelaradio.com:“La ràdio és un mitjà viu susceptible a nous formats”

El Dia Mundial de la Ràdio se celebra des de l'any 2012, després que la 36a Conferència General de la UNESCO adoptés l'any anterior aquesta…

13 febrer 2015

Redacció

Comparteix
El Dia Mundial de la Ràdio se celebra des de l'any 2012, després que la 36a Conferència General de la UNESCO adoptés l'any anterior aquesta data per "augmentar la consciència sobre la importància" d'aquest mitjà de comunicació. Aquest divendres 13 de febrer hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio. Per aquest motiu, Ràdio Estel ha parlat amb una de les persones que sap més del mitjà radiofònic a casa nostra,  Luis Segarra, editor de la guiadelaradio.com. En aquests anys de molta ràdio, Segarra destaca que, “gràcies al mitjà radiofònic, hem aprés a escoltar, si fem una pregunta és per saber el que una persona pensa o opina sobre un tema concret, i hem d’estar molt atents. Un altre tret atractiu de la ràdio és l’oportunitat d’aprendre coses o bé saber-ne més”.
Segons Segarra, avui dia, la ràdio ha perdut poder: “El seu missatge ha perdut intensitat per la diversitat d’emissores. Un missatge emès per una cadena arriba a potser no tanta gent com anys enrere, i abans les audiències eren molt més grans”, ha dit Luís Segarra. Sobre el futur de la ràdio, el periodista considera que “el mitjà continua viu, tot i està subjecte a possibles canvis de format”. A finals dels 90, Segarra va posar en marxa Guia de la Ràdio. La seva recopilació supera les 40.000 notícies i, des de llavors, cada lliurament atrau diversos milers d'internautes interessats en el món de la ràdio.
Podeu escoltar l'entrevista aquí

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció