En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

Luis Segarra, editor de la web guiadelaradio.com:“La ràdio és un mitjà viu susceptible a nous formats”

El Dia Mundial de la Ràdio se celebra des de l'any 2012, després que la 36a Conferència General de la UNESCO adoptés l'any anterior aquesta…

13 febrer 2015

Redacció

Comparteix
El Dia Mundial de la Ràdio se celebra des de l'any 2012, després que la 36a Conferència General de la UNESCO adoptés l'any anterior aquesta data per "augmentar la consciència sobre la importància" d'aquest mitjà de comunicació. Aquest divendres 13 de febrer hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio. Per aquest motiu, Ràdio Estel ha parlat amb una de les persones que sap més del mitjà radiofònic a casa nostra,  Luis Segarra, editor de la guiadelaradio.com. En aquests anys de molta ràdio, Segarra destaca que, “gràcies al mitjà radiofònic, hem aprés a escoltar, si fem una pregunta és per saber el que una persona pensa o opina sobre un tema concret, i hem d’estar molt atents. Un altre tret atractiu de la ràdio és l’oportunitat d’aprendre coses o bé saber-ne més”.
Segons Segarra, avui dia, la ràdio ha perdut poder: “El seu missatge ha perdut intensitat per la diversitat d’emissores. Un missatge emès per una cadena arriba a potser no tanta gent com anys enrere, i abans les audiències eren molt més grans”, ha dit Luís Segarra. Sobre el futur de la ràdio, el periodista considera que “el mitjà continua viu, tot i està subjecte a possibles canvis de format”. A finals dels 90, Segarra va posar en marxa Guia de la Ràdio. La seva recopilació supera les 40.000 notícies i, des de llavors, cada lliurament atrau diversos milers d'internautes interessats en el món de la ràdio.
Podeu escoltar l'entrevista aquí

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció