En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

"M'agrada que em diguin Macarena. Lola no em fa tanta gràcia"

Macarena Gómez estrena 'Desmadre incluido', una comèdia d'embolics protagonitzada per actors com Salva Reina, Jorge Clemente o Pilar Ordóñez

6 octubre 2023

Comparteix
"M'agrada que em diguin Macarena. Lola no em fa tanta gràcia"

Macarena Gómez estrena Desmadre incluido, una comèdia d'embolics protagonitzada coralment per actors com Salva Reina, Jorge Clemente, Pilar Ordóñez i amb l'actriu al capdavant.  

Gómez puja a 'La Caravana' i explica com va crear Cilantro Films, la seva pròpia productora després de la pandèmia. Una època que explica en què va viure "una realitat que no estaven vivint la resta dels ciutadans" perquè la va passar en una casa de camp que té a Catalunya, aïllada de les grans ciutats. Un distanciament que li va produir "vertigen i molta por" i que va fer que en el moment de tornar a agafar un AVE on només viatjava ella, es posés a plorar.

"La primera vegada que vaig tornar a agafar un AVE per anar a Madrid vaig plorar perquè anava sola. Va ser un xoc molt fort"

EL SEU PAPER A 'LA QUE SE AVECINA'

L'actriu, coneguda pel seu paper a la mítica sèrie La que se avecina, ens confessa que no li agrada especialment que es refereixin a ella amb el nom del personatge: "M'agrada que em diguin Macarena perquè vol dir que em valoren com a actriu".

"M'agrada que em diguin Macarena perquè vol dir que em valoren com a actriu"

Tot i això, reconeix que té moltíssim a agrair a aquest personatge perquè li ha donat molta popularitat i li ha ensenyat a saber manipular les seves emocions a l'hora d'actuar.

Macarena Gómez: "M'agrada que em diguin Macarena. Lola no em fa tanta gràcia"

0:00 / 0:00

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

ESGLÉSIA ESPANYA

ESGLÉSIA MÓN

El Papa rep aquest dimarts tota la Conferència Episcopal Espanyola

El Papa rep la Conferència Episcopal Espanyola

Els bisbes d'Espanya, convocats pel Dicasteri per al Clergat, coneixeran les conclusions de la visita que dos enviats del Pontífex van fer a principis d'any als 45 seminaris

28 novembre 2023

Redacció

MEDI AMBIENT

Sarai Sarroca (Meteocat) sobre la sequera: "Esperem a la primavera aturar el cop"

El Pantà de Sau, amb un nivell d'aigua molt baix

La directora del Servei Meteorològic de Catalunya assegura que "ens refarem", però demana "aprendre" a gestionar millor l'aigua que arribi

27 novembre 2023

Redacció

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Laia Rosich defensa Irene Montero i demana al nou Ministeri d'Igualtat que continuï amb "polítiques importants"

Collboni i altres miembres del govern i l'oposició apaludeixen al balcó de l'Ajuntament de Barcelona durant la commemoració pel 25N, Día Internacional de l'Erradicació de les Violències contra les Dones.

La directora general per a l'erradicació de les violències masclistes al Departament d'Igualtat i Feminismes ha reivindicat la llei del 'només sí és sí'

24 novembre 2023

Redacció