En directe

Sense distància

AUDIOS

"M'agrada que em diguin Macarena. Lola no em fa tanta gràcia"

Macarena Gómez estrena 'Desmadre incluido', una comèdia d'embolics protagonitzada per actors com Salva Reina, Jorge Clemente o Pilar Ordóñez

6 octubre 2023

Comparteix
"M'agrada que em diguin Macarena. Lola no em fa tanta gràcia"

Macarena Gómez estrena Desmadre incluido, una comèdia d'embolics protagonitzada coralment per actors com Salva Reina, Jorge Clemente, Pilar Ordóñez i amb l'actriu al capdavant.  

Gómez puja a 'La Caravana' i explica com va crear Cilantro Films, la seva pròpia productora després de la pandèmia. Una època que explica en què va viure "una realitat que no estaven vivint la resta dels ciutadans" perquè la va passar en una casa de camp que té a Catalunya, aïllada de les grans ciutats. Un distanciament que li va produir "vertigen i molta por" i que va fer que en el moment de tornar a agafar un AVE on només viatjava ella, es posés a plorar.

"La primera vegada que vaig tornar a agafar un AVE per anar a Madrid vaig plorar perquè anava sola. Va ser un xoc molt fort"

EL SEU PAPER A 'LA QUE SE AVECINA'

L'actriu, coneguda pel seu paper a la mítica sèrie La que se avecina, ens confessa que no li agrada especialment que es refereixin a ella amb el nom del personatge: "M'agrada que em diguin Macarena perquè vol dir que em valoren com a actriu".

"M'agrada que em diguin Macarena perquè vol dir que em valoren com a actriu"

Tot i això, reconeix que té moltíssim a agrair a aquest personatge perquè li ha donat molta popularitat i li ha ensenyat a saber manipular les seves emocions a l'hora d'actuar.

Macarena Gómez: "M'agrada que em diguin Macarena. Lola no em fa tanta gràcia"

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

política

L'economista Josep Reyner: "La proposta de finançament singular per Catalunya és viable"

imatge de recurs

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la comissió d'economia catalana del Col·legi d’Economistes creu que el model actual de finançament "fa aigües" 

18 juny 2024

Redacció