En directe

El Matí a Ràdio Estel

SOLIDARITAT

'Maletes contra la fam', dos dies per fer, només pesant l'equipatge, que molts iogurts arribin a persones necessitades

El Banc dels Aliments té en marxa, aquest dijous 5 i aquest divendres 6 de juny, una iniciativa amb el nom de Maletes contra la…

5 juny 2014

Redacció

Comparteix

El Banc dels Aliments té en marxa, aquest dijous 5 i aquest divendres 6 de juny, una iniciativa amb el nom de Maletes contra la fam, dins la seva campanya "La fam no fa vacances". Davant de l’estació de Sants de Barcelona, i amb la col·laboració de Danone, els qui passin per allà, sobretot si estan a punt d’agafar un tren o arriben de viatge, poden posar el seu equipatge en una màquina per pesar les bosses o maletes. Per cada quilo, 8 iogurts de l’empresa col·laboradora aniran al magatzem del Banc dels Aliments. La responsable de Campanyes Solidàries de la Fundació, Sabine Hindersin, ha explicat aquest matí a Ràdio Estel que la campanya "Maletes contra la fam", aquests dos dies de 10 del matí a 8 del vespre a l’estació de Sants, és de proximitat per la seva senzillesa. “Un equip de Danone pesa les maletes i, com es fa en altres campanyes, un marcador ens diu quants iogurts tenim”, ha explicat.

"Maletes contra la fam" està integrada en la campanya "La fam no fa vacances", que el Banc dels Aliments de Barcelona ha posat en marxa i que inclourà nombroses activitats els propers dos mesos. Sabine Hindersin ha destacat la gran varietat de propostes, sempre pensades perquè la societat tingui més a prop la possibilitat d’ajudar les persones més necessitades. La responsable de Campanyes Solidàries del Banc dels Aliments ha explicat que «la Fam no fa vacances» és una campanya molt creativa que cadascú es pot fer a la seva mida, perquè hi ha des de recollides de final de curs en escoles fins a concerts de jazz, passant per recollides en empreses, titelles i competicions al gust de tothom”.

Per a més informació sobre la campanya “La fam no fa vacances", es pot trucar al telèfon del Banc dels Aliments, el 93 346 44 04, o bé entrar aquí.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció